Kabron Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 Bun, am decis ca incepand de Sambata 6.12, sa accept proiecte ale userilor de aici, fie ele mici, mari. Ce inseamna asta?- Asta inseamna ca daca aveti nevoie de un nou page landing, banner, website layout(hai ca ati prins ideea), imi puteti trimite mesaje private cu ceea ce aveti nevoie.Cum vor merge lucrurile?1. Nu voi accepta orice job, cel mai probabil doar pentru membrii pe care-i cunosc si au ceva vechime, sau prin recomandare de catre acestia.2. Nu imi cereti nici un portofolio si alte cacaturi, daca aveti nevoie de ceva apelati, daca nu, nu!3. In functie de ce citesc in PM-uri decid ce aleg, in momentul in care am ales proiectul trimit un mesaj inapoi si va spun ca am acceptat si deja lucrez la el. Nu platiti nimic inainte, o sa primiti sample, daca sunteti de acord continuam proiectul si achitati la sfarsit!4. NU trimiteti pm-uri de genul: "VREAU UN BANNER", "VREAU UN SITE". Ma astept sa imi spuneti cat mai precis ce vreti, dimensiuni, daca aveti preferinte in ceea ce priveste fonturile, culorile.Pentru mai multe informatii lasati mesaj aici. Quote
Guest Posted December 10, 2014 Report Posted December 10, 2014 Lucrezi si vectorial sau doar bitmap ? Quote
Kabron Posted December 10, 2014 Author Report Posted December 10, 2014 AGSQ de vectorial se poate ocupa sotia(depinde si de ce ai nevoie), daca imi poti da mai multe detalii pe PM, iti pot comunica. Quote
Guest Posted December 11, 2014 Report Posted December 11, 2014 Este de treaba omu', recomand sa apelati la el cand aveti nevoie de grafica & stuff. Quote
andrei98M Posted December 11, 2014 Report Posted December 11, 2014 Recomand, persoana de incredere , are vechime aici. Quote
j1ll2013 Posted December 11, 2014 Report Posted December 11, 2014 recomand! un link de portofoliu? Quote
State Posted December 12, 2014 Report Posted December 12, 2014 recomand! un link de portofoliu?esti retard ??? si cum il recomanzi daca nici macar nu sti ce si cum ? wtf Quote
Guest Posted December 12, 2014 Report Posted December 12, 2014 esti retard ??? si cum il recomanzi daca nici macar nu sti ce si cum ? wtfVine de pe extreamcs ... trebuie inteles. Quote
State Posted December 12, 2014 Report Posted December 12, 2014 Vine de pe extreamcs ... trebuie inteles.Aaa, imi cer scuze. Nu am stiut ! Quote
Kabron Posted December 12, 2014 Author Report Posted December 12, 2014 @State tu ai ceva sa imi spui mie, sau doar iti place sa te contrazici cu oamenii aiurea? Daca nu ai nimic de spus pentru mine, legat de ce scrie in topic, te rog frumos...incerc sa tin topicul cat mai curat, ai chat pentru spam. Quote
State Posted December 12, 2014 Report Posted December 12, 2014 @Kabron , cred ca ai inteles gresit! Nu am nimic sa-ti spun tie. Doar m-am bagat in seama si faceam " spam " cum zici tu, pentru ca am citit ce ai scris tu, iar userul respectiv, a facut ceea ce ai cerut tu sa nu faca. Daca eu " iti iau apararea " si ii spun lu' ala ca nu e ok ce a facut si tu tot pe mine ma iei la 11 metri... Scz de post Quote
Kabron Posted December 17, 2014 Author Report Posted December 17, 2014 (edited) up!up! am si mai mult timp disponibil acum, deci si mai multe servicii posibile.uppp! Edited February 22, 2015 by Usr6 3 x post Quote
Bolovanus Posted February 22, 2015 Report Posted February 22, 2015 Vad ca ai mai mult timp si apelez la tine pt ca ce am sa`ti cer necesita mult, mult dar mult timp...acum nu stiu ce rezolutie ai tu la monitor ca sa poti lucra la 100% zoom dar ce vreau e sa`mi desenezi pula in scara reala si sa o pui in rama. p.s: am sa iau ban, dar se merita )) Quote