YonutzW Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 scrii asta l:) si va sterge toate commenturile de la poza respectiva <HTML> <HEAD> <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript"> <!-- Capiten.GeP << SC-Crew.neT >> GenTi# - function MsgBox (textstring) { alert (textstring) } // - End of JavaScript - --> </SCRIPT> </HEAD> <BODY> <FORM> <INPUT NAME="text1" TYPE=Text> <INPUT NAME="submit" TYPE=Button VALUE="Show Me" onClick="MsgBox(form.text1.value)"> </FORM> </BODY> </HTML> Quote
zbeng Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 acolounde dai coment scrii chestia aia si gata Quote
Pastilatu' Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 va da-ti seama ce crize fac depedendenti de hi5 ?! Quote
YonutzW Posted February 7, 2008 Author Report Posted February 7, 2008 hmm mda.. lasi acel cod drept comment.. dar am facut un test si.. commenturile nu se sterg definitiv, de fapt se vor ascunde, iar daca victima sterge commentul respectiv celelalte commenturi vor reveni la normal. Quote
Pastilatu' Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 <HTML> <HEAD> </HEAD> <BODY> <FORM> <INPUT NAME="text1" TYPE=Text value=":(o sa iti tai 3 vene"> <INPUT NAME="Button" TYPE=button VALUE="Hi5.Owned" onClick="MsgBox(form.text1.value)"> </FORM> </BODY> </HTML>defapt doar partea asta e valabila java script-ul e pus de kiki Quote
D4Rk M3sSIah Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 Doar ca le ascunde, dar pe profil scrie acelasi numar de comment-uri. La mine nu merge ... nu le ascunde. Trebuie facut ceva la vulnerabilitati?EDIT:Merge! Totusi, nu se poate face ceva sa le stearga? Quote
VoRTeX Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 Chestia asta e buna la cineva care nu prea le stie cu hi5 da are comenturi caruta, si colecteaza o gramada, i le ascunzi pe toate si ... . Verificat de mine : Merge 100%Dupa ce postezi codu si dai sa trimita ii apare un mesaj gol de la tine si celelalte dispar Quote
Gonzalez Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 Doar ascunde comenturile. merge 100%-Gonzalez Quote
Caracal Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 daca ii dai comment si nu se accepta automat, nu o sa-i "dispara". ii apare chestie d-aia ca are comment nou, dar nu o sa poata sa-i dea aprove sau deny. daca se accepta automat, nu stiu daca poti sa-l stergi. asta nu am testat cheers Quote
YonutzW Posted February 8, 2008 Author Report Posted February 8, 2008 am testat eu, daca victima sterge commentul cu acest cod celelate commenturi revin Quote
Gonzalez Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 Daca sterge, mai pui odata codul, si-l pui de cate ori e nevoie:))Mersi Ionut-Gonzalez Quote
phreak Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 daca s-ar face un bot ar fi foarte frumos Quote
TheBes7 Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 Multumesc baieti ! Merita codul merge perfect ! Quote
ionel Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 good joob am vreo 2 drogati de hi5 i`am potolit Quote
Caracal Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 multi habar nu au cum sa stearga comment-uri:) i-am dat uneia la toate pozele si face spume...crede ca s-au sters. n-o sa-i dezvalui misterul foarte tare!cheers Quote
-VIP-SoftKill Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 Mdeah..la mine nu merge"Your entry contained HTML code that is curently not allowed.We have removed this code from your entry! :@:@ :evil: :evil: LE: MERGE MERGE la astia la care le-am dat nu le apare "delete" la commentul meu deci nu pot sa-l stearga Quote
-VIP-SoftKill Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 I need some help!!!Daca am dat comment cu codul ala HTML... cum mai sterg comentul dat de mine..i-am dat lu una si acu se implora sa i-l refac si ai stiu parola dar nu apare optiunea DELETE la comment... WHAT HAVE I DONE WRONG?LE: DONE...am gasit si DELETE-ul ala pana la urma..in alt loc da l-am gasit Quote
edededi Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 daca vreti sa stergeti commentul va duceti pe profil si dati click pe x comentari de fotografii si acolo cautati commentul respectiv si il stergeti Quote
Codatu Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 De mult cautam exploitul asta si l-am gasit Ms Rst Quote
nos Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 SUCCES!Comentariul de fotografie a fost adãugatIntrarea ta a conþinut cod HTML care nu este permis în prezent. Am eliminat acest cod din intrarea ta. explicatimi ce are ? Quote
Sn0wman Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 Dupa ce dau commentu' eu tot vad commenturile celelalte .. :?: Quote
crime212 Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 Your Photo Comment has been addedYour entry contained some HTML code that is currently not allowed. We have removed this code from your entry.Mie nu mi`a mers .. am inserat codul in comment si imi da eroarea de mai sus .. si nu dispare commenturile .. Quote