Shinoo Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Are cineva? Platesc in euro pe telefon (telekom[cosmote]) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kronzy Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Asteapta pana de craciun , cs 1.6 va fi 1euro , iar cs:go 4 euro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhm Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Am eu la 5 euro pe orange cod de reincarcare, fara transfer prin credit. problema e ca nu ofer primul licenta. Sau iti pot oferi ca gift direct din contul meu de steam. Am cativa euro care i-amf acut din a vinde iteme din cs go si dota 2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NBD Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Asteapta pana de craciun si cumpara de aici Kinguin - Save on Every Game . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
awnly3jhc2g Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Iti pot oferi ori licenta, ori ca gift prin steam de pe contul meu. Te costa 5 euro orange cod reincarcabil (nu accept transfer credit) si nu ofer primul, daca te intereseaza, astept PM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinoo Posted December 17, 2014 Author Report Share Posted December 17, 2014 Asteapta pana de craciun , cs 1.6 va fi 1euro , iar cs:go 4 euroDe unde stii asta? Si unde pot gasi asa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitec0der Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Tot timpul de sarbatori sau in alte perioade ale anului pe Steam au loc reduceri majoare la Jocuri/Pachete. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kronzy Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 De unde stii asta? Si unde pot gasi asa?Asa se auzea pe niste forum-uri , va fi pe steampowered.com. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaLykes Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Asa a fost an de an, mereu vor fi reduceri de craciun.Baietii, va dau un pont, care aveti fonduri in steam wallet, cumparati 10 licente din fiecare si deveniti bisnitari, hai, dupa sarbatori sa fie plin rst market de asa ceva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Che Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Asa a fost an de an, mereu vor fi reduceri de craciun.Baietii, va dau un pont, care aveti fonduri in steam wallet, cumparati 10 licente din fiecare si deveniti bisnitari, hai, dupa sarbatori sa fie plin rst market de asa ceva.Nu faceti prostia asta.Muuulti folosesc variantele piratate, free. Iar altii care vor sa cumpere vor cumpara cat mai ieftin. Sunt atatia care au jocuri de astea furate cu stealere si va fac concurenta. Ramaneti cu banii dati si cu buza umflata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leaklife Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Nu ii inteleg pe cei care downloadeaza, nici pe cei care cauta ceva ieftin. Daca il iau piratat, am posibilitati foarte foarte limitate. Daca vreau sa il cumpar ieftin, stau cateva zile si caut de nebun pe tot felul de site-uri. Vorbind la modul general, e atat de greu sa cauti pe site-uri care au reduceri sau sa il cumperi pur si simplu din store? 11 euro nu cred ca-i o avere si daca nu ii ai inseamna ca degeaba il mai cumperi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...