rremapped Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 (edited) GirlShare - Download Source+Undetectors.rarpassword kZ6BNCieZHl3DMwioU0yf5SG in rc4in rar aveti si un mic video !Am editat postul si am pus o parola noua ! Edited December 27, 2014 by rremapped Quote
kNigHt Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 GirlShare - Download Source+Undetectors.rarpassword kQRlJO9u0WoMxoIzrRXndT4XS0ZrJdKNsAQmM_zDsJp in rc4/md5in rar aveti si un mic video !Vrei sa ne spui si parola? Quote
carartem03 Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 MD5 - hash! md5 not decoded(hard) Quote
rremapped Posted December 18, 2014 Author Report Posted December 18, 2014 (edited) Vrei sa ne spui si parola?kZ6BNCieZHl3DMwioU0yf5SG rc4 Edited December 18, 2014 by rremapped Quote
Favertes Posted December 19, 2014 Report Posted December 19, 2014 Si asta il pun pe un site pe internet sa functioneze ca aplicatie? Quote
daf Posted December 27, 2014 Report Posted December 27, 2014 nu e buna parola asta data ! te rog pune o parola buna ! Quote
x00x Posted December 27, 2014 Report Posted December 27, 2014 lasa-l usor ca nici el nu stie cum a cryptat Quote
Byte-ul Posted December 27, 2014 Report Posted December 27, 2014 (edited) daca voi sunteti batuti in si nici macar sa decryptati o parola nu va duce bila nu am ce sa va fac ! inca odata ===>kZ6BNCieZHl3DMwioU0yf5SG<=== poate acuma o vedeti ! poftim si lingurita ! RC4 - Encrypt or Decrypt stringsEsti retard? Ce parola criptata ai pus tu in primul post, si ce parola ai pus acum?Ai facut ca handicapatu' md5 la un string de 18 caractere si faci lumea batuta in cap.Esti prost de puti.// si ca sa nu isi iroseasca nimeni timpul, screenshot cu fisierele (uitati-va la data)http://i.imgur.com/7U4DtV3.png Edited December 27, 2014 by Byte-ul Quote
rremapped Posted December 27, 2014 Author Report Posted December 27, 2014 Esti retard? Ce parola criptata ai pus tu in primul post, si ce parola ai pus acum?Ai facut ca handicapatu' md5 la un string de 18 caractere si faci lumea batuta in cap.Esti prost de puti.// si ca sa nu isi iroseasca nimeni timpul, screenshot cu fisierele (uitati-va la data)http://i.imgur.com/7U4DtV3.pngtu esti prea prost dar lumea nu stie ! daca este ceva gratis care nu-ti trebe asta nu inseamna ca nu vor si altii ! 1 Quote
gogusan Posted December 27, 2014 Report Posted December 27, 2014 tu esti prea prost dar lumea nu stie ! daca este ceva gratis care nu-ti trebe asta nu inseamna ca nu vor si altii !behemotule dute cu plugusorul si lasa-ne forumul in pace ca nu-i de tine (vezi anul asta sa reciti plugusorul, nu ca anul trecut capra cu trei iezi)! Quote
rremapped Posted December 27, 2014 Author Report Posted December 27, 2014 behemotule dute cu plugusorul si lasa-ne forumul in pace ca nu-i de tine (vezi anul asta sa reciti plugusorul, nu ca anul trecut capra cu trei iezi)! te doare mintea ? ma crezi copil de 14 ani? no ma rog daca tu zici ca asa e. nu am cum sa te contrazic eu am oferit ceva gratis vad ca romanului ii se ia totul asa e romanu prost si cult !dik la el "behemotule" "plugusoru" te doare mintea Quote
QUADMACHINE Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 te doare mintea ? ma crezi copil de 14 ani? no ma rog daca tu zici ca asa e. nu am cum sa te contrazic eu am oferit ceva gratis vad ca romanului ii se ia totul asa e romanu prost si cult !dik la el "behemotule" "plugusoru" te doare mintea "...asa e romanu prost si cult !" esti tu destept si incult.Pai no bine ardelene apai sa te-o futa dumnezau ca tare destept mai esti. Quote
rremapped Posted December 28, 2014 Author Report Posted December 28, 2014 "...asa e romanu prost si cult !" esti tu destept si incult.Pai no bine ardelene apai sa te-o futa dumnezau ca tare destept mai esti.pana la urma eu ma cac pe voi astia care va considerati friend's pe net si nepoti ! si iti iau mortii-n pula daca ma crezi ! Quote
QUADMACHINE Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 pana la urma eu ma cac pe voi astia care va considerati friend's pe net si nepoti ! si iti iau mortii-n pula daca ma crezi !Baga-ne-am toata pwla in ma-ta ca eu nu ti-am zis nimic de morti, copil facut la betie.Mancami-ai sa ti se scoale-n burta si cacamas inaintea linguritei tale. Quote