1000DotS Posted December 25, 2014 Report Posted December 25, 2014 Salutare,Nu stie cineva unde pot gasi/de unde pot comanda niste Honey Waffles, de genul?Feine Waffeln mit Honig gefüllt | Ein Genuss für Groß und Klein, Honey | Paul SchraderCaut de mult timp si in Romania nu am prea gasit...Multumesc 1 Quote
Silviu Posted December 25, 2014 Report Posted December 25, 2014 Salutare,Nu stie cineva unde pot gasi/de unde pot comanda niste Honey Waffles, de genul?Feine Waffeln mit Honig gefüllt | Ein Genuss für Groß und Klein, Honey | Paul SchraderCaut de mult timp si in Romania nu am prea gasit...Multumesc E forum IT, coaie. Nu cred ca ai cautat deloc prea mult. Data viitoare abtine-te sa faci topicuri de genul. Quote
spooky01 Posted December 25, 2014 Report Posted December 25, 2014 E forum IT, coaie. Nu cred ca ai cautat deloc prea mult. Data viitoare abtine-te sa faci topicuri de genul.Nici nu se compara la gust cu cele din germania Quote
1000DotS Posted December 26, 2014 Author Report Posted December 26, 2014 E forum IT, coaie. Nu cred ca ai cautat deloc prea mult. Data viitoare abtine-te sa faci topicuri de genul.Din cate stiu eu, la sectiunea "Off Topic" se poate discuta orice altceva in afara de IT!?...Deci te rog pe viitor, DUMNEATA sa nu mai faci comentarii de genul Quote