robyz Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 ma poate ajuta cnv?...deci am net de 10 mb shi am facut testu de viteza shi mio dat k tresa mearga cu 6 mb shi mere numa cu 500 de kb...ce are dak stitzi:((...aaa shi la u torrent imi zice k nu am viteza din cauza k nu primesc de la modem viteza mai mare:((...shi k dak vreau sa intru la setari shi sa stabilesc nush unde port pt u torrent sau asa cv:D...pls dak ma putetzi ajuta sa mearga shi la me netu bn sau makr pe u torrent k ala il folosesc cel mai mult timp:(( Quote
-VIP-SoftKill Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Folosesti U torrent/:) sau Quote
Grunt Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 10 mbit/s = 10/8 MB/sViteza mica mai poate fi cauzata si de seederi si peeri. Quote
xss Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 depinde ce scrie in abonament 10 mb in oras doar? 10 mb viteza garantata?spune providerul si altele Quote
em Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Daca ai net de 10mbps inseamna ca viteza maxima pe care o poti atinge este 1280kb/s .Si daca zici ca la teste iti da 6mbps inseamna ca trebuie sa iti mearga cu 768kb/s .Cum a zis si grunt, trebuie sa stii conversia. ( 8 biti = 1 byte ) Quote
Nytro Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Poate banda are 10mbps ... Incearca sa descarci ceva de aici : www.torrentbits.ro ( daca mai sunt deschise inregistrarile ) . Sau descarca de pe rapidshare , sau un host foarte bun ceva , asa o sa vezi ce viteza ai la net . Si ce cauta la "Intrebari frecvente si raspunsuri la ele" ? Quote
robyz Posted February 14, 2008 Author Report Posted February 14, 2008 ms mult...orkm am sunat la ei...as mai vrea sa va intreb cv...cum sterg commurile de la cnv de la hi5 ?.....k i unu ce ma dispera shi as vrea sa i sterg commmurile asa de joaka:))):D Quote
katmai Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 ms mult...orkm am sunat la ei...as mai vrea sa va intreb cv...cum sterg commurile de la cnv de la hi5 ?.....k i unu ce ma dispera shi as vrea sa i sterg commmurile asa de joaka:))):DNu ai cum,evntual cu un scam page...sa afli parola daca ai noroc si sa iti faci atunci de cap . Quote
maimuta008 Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 Era treaba cu viteza de net nu?DEPINDE DE PE CE PAGINA DOWNLOADEZI!!!Am netul de 3 mb si miau spus ca tre' sa mearga cu 1mb...dar am downloadat d p iplay.ro cu 6 MB... Quote
Ras Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 Era treaba cu viteza de net nu?DEPINDE DE PE CE PAGINA DOWNLOADEZI!!!Am netul de 3 mb si miau spus ca tre' sa mearga cu 1mb...dar am downloadat d p iplay.ro cu 6 MB...downloadul de pe trackere nu tine numai de banda de internet.depinde de cati seederi sunt. Quote
phreak Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 Era treaba cu viteza de net nu?DEPINDE DE PE CE PAGINA DOWNLOADEZI!!!Am netul de 3 mb si miau spus ca tre' sa mearga cu 1mb...dar am downloadat d p iplay.ro cu 6 MB...downloadul de pe trackere nu tine numai de banda de internet.depinde de cati seederi sunt.stiu ca suna cam stupid dar cred ca mie au reusit sa-mi limiteze si banda aia . Ma refer ca am 5 torrente cu 30 seederi fiecare si viteza totala este de 356 KB/s adica aia maxima din abonament, de-al dracu orice as face nu trece de aia, pot sa am si 143432 de seederi ,tot nu trece. Quote
pacMakaveli Posted March 15, 2008 Report Posted March 15, 2008 Nu prea ai ce face, din moment ce esti limitat, limitat ramai. Ai putea sa incerci cu Deluge, dar nu iti garantez ca va trece peste limitare. Quote
Ndrey Posted March 15, 2008 Report Posted March 15, 2008 Ce e ma nebunia asta... MA! depinde de tracker omule....eu am acelasi fel de net downloadez din sua cu 200kilo si dupa tracker romanesc cu 6mbs. incearca un site de torente romanesc Quote