gopo Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 http://www.mininova.org/tor/1201185Alt link TPB: http://thepiratebay.org/tor/3776346/Template_Monster_-_MEGA_PackContine 13 giga de monster templates.Asta ca sa va saturati.Si sa inchideti odata threadul asta de 2 bani.ms Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puskin Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Am incercat dar nu imi da voie sa pun tot pt un file.Stiti si alte programe ca si rapidshare sau wiki..?Multumesc ..VIP scrie si tu mai frumos ca iti cade nasu. PS: F.C man nu am cont pe rapidshare pune te rog un singur fisier sau maxim 2 sa putem si noi copia.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samfingcul Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 salut si mersi de share.ah.. si inca ceva, nu lua in seama lumea rea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B1Ll Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 lordx: ..sincer nu am lucrat niciodata cu un arhivator..dar o sa am timp sa invat nu se pot face toate o singura data ..toate necesita timp si rabdare..PS: Sa fii cuminte..Shinnok: iti multumesc frumos pentru templates esti un real gentleman..nu cred ca cei care viziteaza acest thread de 2 bani se vor satura vreodata pentru ca tot timpul apar templates noi si imi cer scuze pentru ca am postat in acest fel dar postand doar cate un template asa ce-i care doresc iau doar cea ce au nevoie..chiar trebuie sa download 11.000 mii de files daca tu doresti doar unul..?iar sunt sigura ca 1.600 de vizite pentru acest thread nu sunt doar ca sa vada ce am scris eu sau ca sa ma certe (exemple)..sunt aici pentru ca au nevoie de unul sau mai multe templates..si de acea eu cred a ar fii frumos ca sa lucram in echipa si sa ne ajutam unul pe altul ....iar daca nu sunteti de acord puteti sa inchideti acest thread .. Multumesc..MersI FaiN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxnWo Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 vad ca este destul de vizitat threadul asta . va pregatesc o arhiva cu 100+ flashuri de pe templatemonster , pentru cei interesati si lenesi aveti rabdare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dar3 Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 Template Monster MEGA Pack : Pictures > Other - MininovaAlt link TPB: Template Monster - MEGA Pack (download torrent) - TPBContine 13 giga de monster templates.Asta ca sa va saturati.Si sa inchideti odata threadul asta de 2 bani.Ms mult man, nici nu sti cat am cautat dupa megapack-ul asta:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
No1ne Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 thx..chiar imi trebuia......dar e adevarat ca Monster template sunt cei mai buni in asa ceva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackKing Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 da este usor .."DAR" iti dau un exemplu ..eu nu stiu sa decompilez..mi-a scris cateva persoane cum sa fac pas cu pas dar este prea greu nu inteleg cum trebuie.. asa ca incerc sa ma multumesc cu ce gasesc .PS:Sa fiti cumintivad ca este destul de vizitat threadul asta . va pregatesc o arhiva cu 100+ flashuri de pe templatemonster , pentru cei interesati si lenesi aveti rabdare a trecut anul si nu ai mai venit cu arhivasau ai postato si sunt eu retardat ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carcotas Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 Se pot face si requesturi de template aici ? ca as fi vrut si eu asta : Website template #12372 by Elfin sauWebsite template #23653 by NessyWebsite template #20355 by DiWebsite template #11636 by DiWebsite template #18406 by NessyWebsite template #15266 by QuillMerci P.S. : am vazut ca nu s-a mai postat de multa vreme dar niciodata nu e prea tarziu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...