hanlee97 Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 Buna, sunt nou.. si-mi doresc ft mult sa fac hacking.Pentru inceput as vrea sa incerc penetrari in site-uri sau servere mai slabute..Daca imi iau virtual machines si aplic in el un sistem de operare ce mi-l recomandati voi.. ceea ce fac eu acolo se aplica in real?Sau doar pentru obtinere de informatii si apoi folosirea lor de pe sistemul de operare principal?Multumesc anticipat* Quote
Aerosol Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 (edited) Desi nu ar trebui sa iti raspund o fac.Ceea ce vrei tu sa faci se numeste ,,Penetration Testing,, si nu tine neaparat de OS ( de preferat Kali Linux ) dar trebuie sa ai si cunostiintedegeaba folosesti tool-uri daca esti paralel.Sfat: invata programare si apoi apucate de pentesting. Edited January 6, 2015 by Aerosol Quote
spooky01 Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 faci o penetrare cu asta calumea de tot dar ai grija sa dai cu ulei inainte sa intre usorON:Ia-ti backtrack/kali si cauta tutoriale pe youtube/torrente. Mie, personal, imi plac cei de la "cbt nuggets". Ii gasesti pe bitspyder.net daca ai cont. 1 Quote
TheAnalyst Posted January 7, 2015 Report Posted January 7, 2015 Daca ai sa imi dai si mie o invitatie, as fi recunoscator.nu iti place pe perna ta? Quote
Kalashnikov. Posted January 8, 2015 Report Posted January 8, 2015 degeaba folosesti tool-uri daca esti paralel.(script kiddie daca folosesti tool-uri, asta desigur daca nu tu ti-ai scris tool-urile)Poti sa incepi a invata python (cel mai usor limbaj de programare pe care eu il consider) si php.art. 249 - Frauda informaticaIntroducerea, modificarea sau ?tergerea de date informatice,restric?ionarea accesului la aceste date ori împiedicarea în orice mod a func?ion?rii unui sistem informatic, în scopul de a ob?ine un beneficiu material pentru sine sau pentru altul, dac? s-a cauzat o pagub? unei persoane, se pedepse?te cu închisoarea de la 2 la 7 ani.Infractiunile informatice din Noul Cod Penaloare chiar se merita? iti dau exemplu pe tinkode, banuiesc ca il stii si tu, daca el a fost prins, tu vei deveni mai bun ca el?Mai bine inveti programare, dupa despre linux si o sa fii mult mai castigat, sau vrei sa fii hacker fara bani?ontopic: foloseste centos pentru penetrare. 1 Quote
CookyeFresh Posted January 10, 2015 Report Posted January 10, 2015 Foloseste backtrack sau kali linux. Dar dupa cum au spus si colegii, trebuie sa ai ceva cunostinte de programare + linux... Quote