Jump to content
spooky01

Bitcoin Crash Alert: National Suicide Prevention Lifeline 1-800-273-8255

Recommended Posts

Posted
Nici LTC nu o duce prea bine. Momentan 1.36 iar low a fost 1.25

Bine ca am cumparat 1300+ cand era intre 3.70 - 5.30

...

Da imi amintesc cand era 30 usd. Aceeasi soarta o are si btc o sa ajunga la 10-15 USD.

Posted
Sper sa scada sub 100, sa cumpar si eu vreo 2-3, apoi, sper sa creasca la 1000.

Asa sa ne ajute Dumnezeu! :))

Era 208 si am vrut sa cumpar si in urm 5 minute s-a facut 165 si am cumparat la 165 , iar in 30 de minute a revenit pe la 200 :)))

Posted

Ce mare panica?

Ganditi-va ca a bitcoinul a plecat de la 0.0000001$ si ca cu 10.000 BTC nu faceai nici macar o laba pe redtube ca trebuia sa platesti lumina 0.1 ron + 0.02 ron apa care o trageai la baie dupa ce iti dadeai drumu.

Nu cred ca mai este cazul sa spun de asta: http://www.coindesk.com/bitcoin-pizza-day-celebrating-pizza-bought-10000-btc/ Cred ca acum isi duce veacul pe la nebuni... Sau asta: A aruncat la gunoi 7,5 milioane de dolari, fara sa aiba habar - www.InCont.ro care acum suge pula pt 1 btc.

Sau de mine... ca am vandut lucruri si am cumparat LTC cand era 45$, iar acum e 1.3$.. Norocul meu a fost ca ma scos DOGECOIN-ul.. Am cumparat cand era 0.00000018 si a urcat la 0.00000300. Deci nu va panicati. Oricum muriti.. ce atatia bani :|

Posted
Ce mare panica?

Ganditi-va ca a bitcoinul a plecat de la 0.0000001$ si ca cu 10.000 BTC nu faceai nici macar o laba pe redtube ca trebuia sa platesti lumina 0.1 ron + 0.02 ron apa care o trageai la baie dupa ce iti dadeai drumu.

Nu cred ca mai este cazul sa spun de asta: http://www.coindesk.com/bitcoin-pizza-day-celebrating-pizza-bought-10000-btc/ Cred ca acum isi duce veacul pe la nebuni... Sau asta: A aruncat la gunoi 7,5 milioane de dolari, fara sa aiba habar - www.InCont.ro care acum suge pula pt 1 btc.

Sau de mine... ca am vandut lucruri si am cumparat LTC cand era 45$, iar acum e 1.3$.. Norocul meu a fost ca ma scos DOGECOIN-ul.. Am cumparat cand era 0.00000018 si a urcat la 0.00000300. Deci nu va panicati. Oricum muriti.. ce atatia bani :|

Mai rau de altii ca mine cu o suma destul de mare de btc intr-un hard encriptat sigilat ca proba la dosar din perioada cand erau 1000$ :D

Posted
Mai rau de altii ca mine cu o suma destul de mare de btc intr-un hard encriptat sigilat ca proba la dosar din perioada cand erau 1000$ :D

Pai si tu ai suma aia mare de btc, care la vremea aia era 1000$ pe un singur hard?

Si de ce ai fost arestat?

Posted (edited)
Pai si tu ai suma aia mare de btc, care la vremea aia era 1000$ pe un singur hard?

Si de ce ai fost arestat?

Blackmail with tranny/shemale ewhoring :D

Edited by fed
Posted
Blackmail with tranny/shemale ewhoring :D

Adica ai santajat curve sa iti dea bani sau ce?

Nu ai folosit si tu protectie ceva? Tor, bitcoin etc...

Cum te-au prins? Ce sentinta ai primit?

Posted

Nu puteai sa iti notezi private-key pe ceva? Eu mi-i tin intr-un paper-wallet.