Favertes Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 (edited) "Nu exista alt Dumnezeu in afara de Allah, iar Mahomed este trimisul lui Allah".Asta au scris iar site-ul nu poate fii accesat"Nous sommes habitués à votre faiblesse quand vous avez tués des innocents en Tunisie et en Algérie.Mais aujourd'hui, Vous avez dépassé vos limites !Fallaga a été ici a l'époque pour faire fin a vos actes berbères en Tunisie.Aujourd'hui nous sommes les petits-fils de Daghbaji et Lazher Chariti...Aujourd'hui nous sommes ici pour protéger notre réligionFallaga sera toujours l'obstacle, vous ne pourrais jamais le dépasser .1,5 Million Tuer par des forces Francaise en algerienos grandperes fallaga dont tuer par les forces francaisenos freres en mali tuer aussi par les forces francaiseki est le vrais terrorist ??"Mesajul este semnat "FallaGa Team, TUNISIAN CYBER RESISTANCE", o organizatie cunoscuta pentru vederile sale anti-israelieneCautarea pe google https://www.google.ro/search?client=opera&q=site-ul+patriarhiei+romane+a+fost+spart&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8http://www.nationalisti.ro/2015/01/breaking-news-acest-moment-romania-se-afla-sub-atac-cibernetic-al-teroristilor-islamisti/ Edited January 14, 2015 by aelius 1 Quote
Bosketar. Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 Eu sincer m-am plictisit de stiri de genu'. Voi nu?Au dat arabii de calculator si provoaca Romania? Quote
Favertes Posted January 14, 2015 Author Report Posted January 14, 2015 Am aflat ca au spart 300 de site-uri, ma rog eu sunt protestant dar totusi nu amesteci biserica. Quote
Active Members MrGrj Posted January 14, 2015 Active Members Report Posted January 14, 2015 Acum cu stirea asta...Preafericitul Daniel o sa angajeze o echipa de pentesteri-calugari pe care ii va pune sa dea cu agheasma pe servere.Amin. 2 Quote
Sithalkes Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 S? m? sug? to?i. ?an?arii din delt?, alah, mahomed, jesus, papa, jidanii, preafericitu daniel trafalet, ponta, basescu, eba si udrea fara discriminare. De ?eava de e?apament. 1 Quote
CarlCasper Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 No, le-a dat un motiv sa mai fure niste bani de la stat, cu pretextul ca investesc in platforma lor web. Si isi mai ia preamaritul, preafericitul, preacurvarul, preabunul, prealuciferul Daniel un 'mertan'. Quote
QUADMACHINE Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 De ce am eu impresia ca obsedatii astia religiosi ne-au pus urmatorii pe lista pentru atentate cu bomba.Totusi nu imi pot imagina cum un om manipuleaza asemenea creiere `sarace`. Quote