QUADMACHINE Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Scuze de reclama dar, omul acesta face bani cu lucrurile gratuite de pe aici.Are userul k0k0.(ban xD)eXtreamCS.com - Vand CPanels de la 3e : Anunturi Link to comment Share on other sites More sharing options...
hitlerr Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 mda..muie asta cerea mai devreme steam cs moca.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byte-ul Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Nu ?tiu ce e mai r?u, c? vinde el chestii pe acel forum (nu ai dovezi ca vinde ceva luat de pe RST) sau c? tu ai cont acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 E vina alora ca posteaza free stuff-ul fara protectie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QUADMACHINE Posted January 21, 2015 Author Report Share Posted January 21, 2015 (edited) Nu ?tiu ce e mai r?u, c? vinde el chestii pe acel forum (nu ai dovezi ca vinde ceva luat de pe RST) sau c? tu ai cont acolo.Credeti ce vreti eu doar v-am zis ceea ce face, sincer nu il vad eu sa stie cum sa `procure` cpanele prin metode neortodoxe.I don't care!@J true. Edited January 21, 2015 by QUADMACHINE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Vine e a celui care da banii, pentru ca nu stie sa foloseasca Google. Cat timp nu vinde ce-i free pe RST ... tot pe RST .. pai, cam asta ar fi din partea mea. Ramane si la decizia celorlalti administratori/moderatori @aelius (si tot asa). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaLykes Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Vine e a celui care da banii, pentru ca nu stie sa foloseasca Google. Cat timp nu vinde ce-i free pe RST ... tot pe RST .. pai, cam asta ar fi din partea mea. Ramane si la decizia celorlalti administratori/moderatori @Maximus, doar unul.Ma doare-n pula daca iau warn pentru toti cateii care cersesc aici si se duc in piata sa vanda ceea ce au cersit, nu merita niciun respect, mai ales daca tinem cont despre ce user discutam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLKoldSUN Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Si eu am luat multe lucruri gratuite de aici din comunitate, si le-am folosit in scopuri personale - site, aplicatii, design dar niciodata nu m-am gandit sa le vand sa pretind ca este munca mea. Votez cu ban permanent pentru acel user. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroDoi Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Din cauza voastra a urcat francul elvetian Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheOne Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Nici mie nu mi' se pare prea ok.. Gen: Te milogesti ca ai nevoie de aia si aia dar defapt tu le vinzi si asta pentru 2-3 euro.. Trist dar adevarat. Garantez ca nu e unicul, cati utilizatori sunt inregistrati doar pentru link-uri ... Ban permanent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members SynTAX Posted January 21, 2015 Active Members Report Share Posted January 21, 2015 Cred ca cel mai corect ar fi sa vina si el sa zica ceva in apararea lui. Oricum, prost nu este cel care cere. Cel care da. Daca nu stii sa te folosesti de beneficiile internetului, google in speta, atunci prostia se plateste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soimuletzu1 Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Ce va mai agitati de parca va furat omul munca voastra. Daca gaseste prosti lasa-l sa isi faca treaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTime Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 (edited) Scuze de reclama dar, omul acesta face bani cu lucrurile gratuite de pe aici.Are userul k0k0.(ban xD)eXtreamCS.com - Vand CPanels de la 3e : AnunturiAm intrat pe extremeCS, dar nu am vazut niciun fel de discutie despre C#. Sunt dezamagit. Totusi, am vazut ca ai 4000 de posturi acolo (wow) si ca esti moderator. Tu de ce nu-i dai ban in comunitatea ta, dar vrei sa primeasca ban aici?Daca ar fi dupa mine, nu s-ar mai posta niciun cpanel, rdp, root, nologin, cont xxx sau mai stiu eu ce prostii. Nu ajuta cu adevarat comunitatea, doar atrag cersetorii. Mai mult, poate ati auzit pana acum "If you're not paying for the product, you are the product.". Majoritatea celor care posteaza chestii moca au si alte motive. Fie isi fac reclama pentru magazinele lor virtuale, fie fac prostii pe conturile alea, apoi vi le dau voua ca sa isi acopere urmele. Din fericire pentru voi, nu este dupa mine.Ii dau imediat ban omului pentru ca este leecher. Edited January 21, 2015 by TheTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
seboo00111 Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Se poate sa nu se mai faca thread-uri pe subiecte de genu'? Exista acest feature "report post" pentru un motiv, si sunt mai mult ca sigur ca staff-ul RST se ocupa de fiecare din ele in parte.Pui paie pe foc,se incheaga mereu certuri+ ca iti faci reclama la comunitatea ta de "cantar";PS: Pentru cei care ii iau apararea "hotului" si dau vina pe cel care cumpara , spuneti-mi de unde Dumnezeu sa stie el ca sunt furate/leeched?( Era si utilizator strain) Nu mai bagati vorbe din popor , exista utilizatori pe forumu' asta care vand acelasi serviciu legit si sunt de incredere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QUADMACHINE Posted January 21, 2015 Author Report Share Posted January 21, 2015 Am intrat pe extremeCS, dar nu am vazut niciun fel de discutie despre C#. Sunt dezamagit. Totusi, am vazut ca ai 4000 de posturi acolo (wow) si ca esti moderator. Tu de ce nu-i dai ban in comunitatea ta, dar vrei sa primeasca ban aici?Daca ar fi dupa mine, nu s-ar mai posta niciun cpanel, rdp, root, nologin, cont xxx sau mai stiu eu ce prostii. Nu ajuta cu adevarat comunitatea, doar atrag cersetorii. Mai mult, poate ati auzit pana acum "If you're not paying for the product, you are the product.". Majoritatea celor care posteaza chestii moca au si alte motive. Fie isi fac reclama pentru magazinele lor virtuale, fie fac prostii pe conturile alea, apoi vi le dau voua ca sa isi acopere urmele. Din fericire pentru voi, nu este dupa mine.Ii dau imediat ban omului pentru ca este leecher.Nu ai cum sa vezi deoarece PAWN nu se aseamana cu C#,C++ decat cu C.Eu nu am de ce sa ii dau ban acolo, eu doar v-am anuntat ca `fura` de aici si vinde in cealalta parte acuma restul depinde de voi ca nu sunt moderator aici sa pot lua decizii."pawn is a simple, typeless, 32-bit extension language with a C-like syntax." @seboo00111+ ca iti faci reclama la comunitatea ta de "cantar";Nu stiam ca moderatorul global este Fondatorul comunitatii, am sa tin minte.Uite ca asta chiar nu stiam si iti multumesc de informatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTime Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Da, noua ne `fura` conturi puse public, iar voua va prosteste utilizatorii sa dea bani pe ele. Cam din acest motiv ar trebui sa ii dai ban. Dar nu stiu ce reguli si obiceiuri aveti pe acolo, asa ca nu ma mai bag.Inchid topicul, @seboo00111 are si el dreptatea lui. Prea multe certuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...