elorn22 Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 salut..am primit un program pentru yahoo dar nu mai merge .. ar trebuii sa sparga conturi dar acum imi da eroare..Pe alte forum-uri m-i s-a raspuns ca-ci programul a fost pach-uit rapid si ca este foarte putin posibil sa mai mearga pe vre-o versiune de yahoo messenger. Din cate-am auzit programul este bun dar sursa a fost furata si s-a ramas doar cu versiunea incompleta a programului.. Interesanta problema dar noh ..ma poate ajuta cineva .. Cry ..sper c-am postat unde trebuia ..daca nuh sa mute careva post-ul ..msSuntprearatat.com :shock: Quote
daatdraqq Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 fugi in munti!Nu esti zdravan gavroche De cand ti-am citit raspunsul rad singur ca prostu Quote
ciubyever Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 salut..am primit un program pentru yahoo dar nu mai merge .. ar trebuii sa sparga conturi dar acum imi da eroare..Pe alte forum-uri m-i s-a raspuns ca-ci programul a fost pach-uit rapid si ca este foarte putin posibil sa mai mearga pe vre-o versiune de yahoo messenger. Din cate-am auzit programul este bun dar sursa a fost furata si s-a ramas doar cu versiunea incompleta a programului.. Interesanta problema dar noh ..ma poate ajuta cineva .. Cry ..sper c-am postat unde trebuia ..daca nuh sa mute careva post-ul ..msSuntprearatat.com :shock:ce minte creatza.... Quote
NeKro Posted May 10, 2011 Report Posted May 10, 2011 cine ma ajuta si pe mine cu un yahoo cracker? Quote
Moderators Dragos Posted May 10, 2011 Moderators Report Posted May 10, 2011 cine ma ajuta si pe mine cu un yahoo cracker?Nebunaticule, de ce nu intelegi ca nu exista asa ceva la ora actuala? Ia si citeste asta. Quote
AhEaD Posted May 10, 2011 Report Posted May 10, 2011 Eu va bag pula-n gat! Mai apar multi ratati pe rst ? 2 banuri !elorn22 si NeKro : 2 pizde ratate !! Quote