Jump to content
Shadow86

Tichete de masa

Recommended Posts

Buna ,

Am avut astazi o discutie mai aprinsa la work cu patronul si la un moment dat a spus ca el da 20.000 de ron pe luna pe tichetele noastre de masa, asta in conditiile in care suntem cam 55 de angajati la firma .

Am tot cautat pe net sa vad cat plateste angajatorul pe tichetele de masa dar nu am gasit. Cineva mi-a spus ca cica sunt subvventionate de stat/ue sau ceva de genu si el plateste defapt vreo 1-2 lei pe un tichet de 9.35 lei. Daca stiti cumva un link unde spune cat si cum plateste angajatorul pt ele plz share it . Thanks

Link to comment
Share on other sites

noi nu am primit pana anul trecut de craciun....si firma are vreo 10 ani aproximativ de cnd e.... Angajati suntem cam 50-55.....iar legat de bani el a spus ca 20.000 de ron....acuma suma exacta nush.

Dar de cnd nu mai sunt subventionate tichetele de stat ???? .....nu are cum sa plateasca el 9 lei pe tichet. La cat ii de zgarcit si de lacom dupa bani mi se pare aproape imposibil sa plateasca 9 lei pe un tichet.

Link to comment
Share on other sites

Mai poate sa fie o explicatie ,pot exista pierderi de bani din cauza manegementului defectuos din punct de vedere economic al firmei .

Adica daca o duduie de secretara ,nu e atenta cand scrie cate ceva ,sau isi face treaba in dorul lelii ca asa a fost crescuta de masa pe camp ,aveti pierderi ;pe domnul patron nu il doare sa faca el calcule ,ca nu e job-ul lui ,el doar constata cand ceva nu merge dupa cum vrea muschiul lui si probabil si ceafa aia de taur comunal pe care e posibil sa o detina si intretina pe carca voastra .

Faza cu "exterminarea" subventiei a inceput dupa ce a fost aprobata si pusa in functiune leagea propusa de Tariceanu ,pentru care si-a luat bobarnace guvernul Boc ,nu ca si conducatorul guv. ar fi fost vreun sfant ,dar cam de atunci a inceput statul sa isi ia mana dupa oameni si angajati .

Anyway ,problemele cam de atunci au inceput ,plus ca guvernul mai sunt mentionat s-a luptat si cu o criza politica dar si cu una economica etc etc ,nu intru mai mult in detaliu ,dar daca te intereseaza mai in detaliu dai un mesaj pe privat .(dar e o pierdere de timp ,incurcaturi una peste alta ,tare mila o sa-mi fie de copii din viitor cand o sa trebuiasca sa studieze ce fapte marete au facut conducatorii nostrii din 2000 incoa')

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...