arian1997 Posted February 3, 2015 Report Posted February 3, 2015 (edited) Salut! Sunt incepator in acest domeniu si curand am luat niste rooturi de la un prieten si nu am gasit niste arhive bune. Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi , s-au o arhiva buna. Multumesc Anticipat! Edited February 3, 2015 by arian1997
sarmulita Posted February 3, 2015 Report Posted February 3, 2015 Salut, intai ti-as sugera sa inveti limba romana. Tot gugalu e plin de arhive, trebuie doar sa cauti... nici macar nu ai specificat ce fel de scanner / bruter vrei.
arian1997 Posted February 3, 2015 Author Report Posted February 3, 2015 Am cautat pe google dar nu am gasit nimic bun, pai imi trebuie o arhiva oarecare....... in special una de flood..
Molo.Interlopul Posted February 3, 2015 Report Posted February 3, 2015 (edited) Amice, flood,scan ce e asta? Trebuie sa înve?i mai intâi limba român?... Un sfat de la mine:-ia un ABECEDAR c? poate o s? î?i foloseasc? când dai flood. -urc? udp.pl in ABECEDAR ?i d?i flood. Sper c? o s? î?i foloseasc? sfatul meu. Apropo tu e?ti din Anonymous sau m? in?el? Edited February 3, 2015 by Molo.Interlopul
george2013 Posted February 3, 2015 Report Posted February 3, 2015 Amice, flood,scan ce e asta? Trebuie sa înve?i mai intâi limba român?... Un sfat de la mine:-ia un ABECEDAR c? poate o s? î?i foloseasc? când dai flood. -urc? udp.pl in ABECEDAR si d?i flood. Sper c? o s? î?i foloseasc? sfatul meu. Apropo tu esti din Anonymous sau m? in?el?asta e teparul ala de BkdService aka d3vtn, iesi in isusu ma-tii de coclit
quantum Posted February 3, 2015 Report Posted February 3, 2015 Am cautat pe google dar nu am gasit nimic bun, pai imi trebuie o arhiva oarecare....... in special una de flood..Inseamna ca nu ai cautat unde trebuie.Packet Storm
metasploit2015 Posted February 3, 2015 Report Posted February 3, 2015 Las? prostiile astea ?i f? ceva serios, orcum s?-?i zic ?i ce ai cerut tu: Pentru "flood" nu o s? po?i pic?, î?i dai seam?, google cu 1 root, mai bine pe acel root faci un server de IRC mai faci rost de unu scanezi bagi 200-300 de bo?i ?i câ?iva pma ?i dup? dai în metinele pe care joci ?i serverele de cantar straic, bine? Pentru scan utilizeaz? arhiv? aceea postat? aici în 2012 Linux SSH bruteforce sau unixcode sau gosh, dar î?i trebuie ?i un dic?ionar cu parole bune, nu multe c? degeaba ai 1.000.000 de parole dac? toate sunt stupide.
george2013 Posted February 3, 2015 Report Posted February 3, 2015 Las? prostiile astea ?i f? ceva serios, orcum s?-?i zic ?i ce ai cerut tu: Pentru "flood" nu o s? po?i pic?, î?i dai seam?, google cu 1 root, mai bine pe acel root faci un server de IRC mai faci rost de unu scanezi bagi 200-300 de bo?i ?i câ?iva pma ?i dup? dai în metinele pe care joci ?i serverele de cantar straic, bine? Pentru scan utilizeaz? arhiv? aceea postat? aici în 2012 Linux SSH bruteforce sau unixcode sau gosh, dar î?i trebuie ?i un dic?ionar cu parole bune, nu multe c? degeaba ai 1.000.000 de parole dac? toate sunt stupide.d-asta cautai tu pma scanner ma kronzy aka Castiel aka RoKH aka 321 aka badboy17 aka kron aka 1488. SICTIR SKIDZORE !!! @aelius @em 1
metasploit2015 Posted February 3, 2015 Report Posted February 3, 2015 d-asta cautai tu pma scanner ma kronzy aka Castiel aka RoKH aka 321 aka badboy17 aka kron aka 1488. SICTIR SKIDZORE !!! E grav, de unde pân? unde c? eu sunt kronzy sau castiel? P.S Rog un admin s? verifice dac? eu am acelas ip cu kronzy sau localitate sau altceva, sunt dup? ip real..
Guest Kronzy Posted February 3, 2015 Report Posted February 3, 2015 d-asta cautai tu pma scanner ma kronzy aka Castiel aka RoKH aka 321 aka badboy17 aka kron aka 1488. SICTIR SKIDZORE !!! @aelius @emScuze ca ma bag , dar ma confunzi.
z4rk Posted February 3, 2015 Report Posted February 3, 2015 Lasa floodul si root-urile, fa ceva constructiv. Din astea nu faci decat sa te dai pizdos ca vezi-doamne cine esti tu ca ai omorat un cacat de site care se ocupa cu cacaturi. Invata tata cate una alta si poate faci si tu un $ acolo. O sa fii mult mai satisfacut iti spun eu
arian1997 Posted February 3, 2015 Author Report Posted February 3, 2015 da ma.. acum sariti totii pe mine ca am cerut o arhiva de flood ..... As vrea sa dau flood unui ip nu unui server de Metin2 s-au dastea..!
aelius Posted February 3, 2015 Report Posted February 3, 2015 Ai apucaturi de copil pus pe distrus lucruri. De ce crezi ca esti tratat asa ?t/c