b90rvn Posted February 14, 2015 Report Posted February 14, 2015 Vreau si eu niste idei pentru un site care sa fie acceptat de google usor si sa nu contravina regulilor lor Quote
diablo666 Posted February 14, 2015 Report Posted February 14, 2015 arcade games?mie mi l-au acceptat imediat chiar daca nu aveam mai mult de 20 de jocuri pe ele..si se vedea ca inca nu era finalizat. Quote
b90rvn Posted February 14, 2015 Author Report Posted February 14, 2015 Mi-e mi-au zis ca nu il pot accepta dupa 300 de jocuri adaugate Quote
MazaBoY Posted February 14, 2015 Report Posted February 14, 2015 Acum sunt un pic mai severi, se uita aproape la toate detaliile,de la script,design,continut chiar si seo.De preferat e sa iti faci un blogspot.com.Adaugi ceva continut cat de cat unic,acolo cateva articole.Cred ca ai avea mai multe sanse.Eu la un site de joculete online (arcade games),era pus pe hostu de la google domeniul(Platforma blogspot.com).Tema unica,continut unic si nu m-au acceptat leprele de nici un fel ) Quote