hellhacker2 Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 hai ca asta ii tare ce crezi ca ii aici sentimente.ro ?cine mai creaza poeme ca sunt curios :wink: Quote
dragosh123 Posted March 1, 2008 Author Report Posted March 1, 2008 hai ca asta ii tare ce crezi ca ii aici sentimente.ro ?Sentimente.ro? lol,dar chestia e ca eu sunt <poet> si cred k ar fi ceva dak s-ar face o pagina speciala pentru poeme Quote
dragosh123 Posted March 2, 2008 Author Report Posted March 2, 2008 Acest topic nu mai este valabil Quote
Hertz Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Dragosh,asta e forum dedicat IT,hacking,cracking. etc. nu e pt poezii si pentru pool of the day si eu stiu ce tampenii mai ai de gand sa postezi.Go Away or stop being nasty! Quote
dragosh123 Posted March 2, 2008 Author Report Posted March 2, 2008 Dragosh,asta e forum dedicat IT,hacking,cracking. etc. nu e pt poezii si pentru pool of the day si eu stiu ce tampenii mai ai de gand sa postezi.Go Away or stop being nasty!:lol Ok incetez :lol Quote
loki Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Ma, eu zic ca merge unaseara in noaptea cea pustiecand SQL iti injectam... si nimeni alta nu mai jtiecum javascript:te sarutamjdoamne iar m-am imbatat :shock: Quote
&#208;&#210;& Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 edti un mic eminedscu )))))))))))))))))))))))))) Quote
Axon Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Si cum ar suna o poezie ? Cat imi doresc sa hack Cat imi doresc sa crackCat imi doresc sa te bat Cat imi doresc vulnerabilitate sa facCat imi doresc sa taci Shi in pace sa ne lashi Du-te inapoi la BF k nu ne atragi Prosti asta vine doar de pe forumul ala de la bitefight (cel mai de kkt joc) Quote
loki Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Se apropie mai mult de Labis ... Intrebare existentiala: Labis se apropie mai mult de Blaga sau Bl(e)aga se apropie mai mult de Labish? Quote