Petzy Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 Daca se poate mai adaugati niste skin-uri pentru forum , cum e ala silver , titaniumx si etc ar fi mai productiv zic eu , ms Quote
georgex_hacker Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 ar fi frumos dar nu e chiar asa usor de facut o tema! Quote
Grunt Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 De aceea avem http://www.phpbb.com/styles/db/ ! Quote
Petzy Posted May 20, 2008 Author Report Posted May 20, 2008 eu cred ca e bun si skin-ul actual.. nu a zis nimeni ca nu e bun , dar sunt altii care au si alte preferinte Quote
kw3rln Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 dc nu punem o gramada de templateuri? pt ca trebuie toate modificate din cauza mod-urilor instalate pe forum..daca le pun direct asa o sa ziceti ca nu va merge aia, nu mai merge cealalta.. Quote
loki Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 dc nu punem o gramada de templateuri? pt ca trebuie toate modificate din cauza mod-urilor instalate pe forum..daca le pun direct asa o sa ziceti ca nu va merge aia, nu mai merge cealalta..forumurile merg pe un schelet destul de bine pus la punct, cred ca cel mai simplu este construirea unui nou skin schimband pentru inceput pozele, butoanele, cu altele pe aceleasi dimensiuni. Gandit in prealabil. Mai apoi se mai schimba el in punctele esentiale... Nu totul se face creand un skin din tzeava 640x480 sau 800x600, se pot construi si din bucati.Personal la un forum merg pe un singur skin. Ala bagat pe gat e "the one". Quote