Guest Kovalski Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 (edited) Cu ce vine nou acest proiect?Sistem de votare al pieselor, daca o piesa primeste multe like-uri va fi redata mai des, daca are multe dislike-uri va fi redata mai rar, sau deloc.Chat, ascultatorii pot comunica intre ei pe chat, isi pot face camere private de discutie, sau participa la un joc de Trivia (joc de cultura generala) atunci cand se plictisesc.Top 10, iti arata cele mai votate piese.Last 10, iti arata ultimele 10 piese redate la radio.In curand.Sistem de upload, in curand vom implementa un sistem de upload, prin care ascultatorii isi pot uploada propriile piese.Daca acestea primesc like-uri vor fi mentinute in playlist, daca primesc multe dislike-uri vor fi sterse din playlist.Stiri si noutati din IT, in curand vom prezenta stiri si review-uri din domeniul IT.Acum Play IT se poate asculta si pe telefon.Alin Stefan a facut o aplicatie pentru Android care poate fi descarcata la link Android PlayerPlay ITPareri? Sugestii? Edited March 2, 2015 by ps-axl Quote
Flesh Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 Frumos designul.Sper sa ai succes (daca esti interesat iti pot tine playerul pe siteul meu ,in schimbul unui banner sau link) Quote
Guest Kovalski Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 (edited) Tu crezi ca o sa existe vreodata manele in radio-ul ala? te inseli.LE, o sa pun filtre anti guta si salam Edited February 26, 2015 by ps-axl Quote
s2gzone Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 Imi place ca ai ircd bv mult succes cu el sper sa nu fie manele! Quote
fugazi Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 @ps-axl: baga anti-manele-filter.py foarte misto ideea; bafta!later edit: cum ti-a venit ideea? Quote
Guest Kovalski Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 Un proiect absolut inutil si foarte patetic.Ca nu-i al tau? Interesant, oricum, si feedback-ul negativ tot feedback este, and I can live with that.Peace! Quote
R3load Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 Un proiect absolut inutil si foarte patetic.P.S. Aia de ziceti ca nu conteaza ce ascultati atata timp cat nu-s manele, sunteti ipocriti si retardati. Ascultati populara, turceasca, arabeasca, puleasca? Ascultati in mortii vostri altceva ca sa comparati? Nici voi nu stiti ce ascultati. Ascultati aceleasi pattern-uri repetitive cu cinci versuri ca manelele, dar pe alt tempo. Va scot aceleasi sunete din clubbingul vostru de cacat din doua doze de suc frecate de bordura. Aia de-i ascultati sunt exact ca tiganii manelari, doar ca nu se chinuie sa mai frece la instrumente ci le baga electronic.Incetati sa va credeti mai presus ca ascultati trance, sau ce pula mea ascultati, ca sunteti penibili. Fiecare cu pizda ma-sii si fiecare e prost in felul lui intr-un domeniu.Esti prost si mirosi urat. Punct (citeste punctul). Quote
Guest Kovalski Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 Esti prost si mirosi urat. Punct (citeste punctul).Ei hai, nu fiti rautaciosi, chiar daca-i un feedback cam "sec" dupa parerea mea, e punctul sau de vedere, si trebuie respectat, sau ignorat ca atare, nu-i nevoie sa escaladam chestiile la un alt nivel. Quote
R3load Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 (edited) Ei hai, nu fiti rautaciosi, chiar daca-i un feedback cam "sec" dupa parerea mea, e punctul sau de vedere, si trebuie respectat, sau ignorat ca atare, nu-i nevoie sa escaladam chestiile la un alt nivel.Ma doare-ul pula de feedback-ul lui, e un om facut din futai uscat, chel, virgin, si care vrea sa-si traiasca toata viata in domeniul virtual @Byte-ul sugi pula pentru disklike-u asta. Edited February 26, 2015 by R3load Quote
Guest Kovalski Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 Initial vroiam sa-mi fac o revista, da ce sa vezi, investitia e prea mare, asa ca m-am rezumat la un radio, mai ales ca e singurul dedicat it-stilor din Romania, reviste mai sunt, emisiuni TV mai sunt, radio-uri ce sa vezi.. nu sunt. Quote
Byte-ul Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 Citez GeckoUn proiect absolut inutil si foarte patetic.P.S. Aia de ziceti ca nu conteaza ce ascultati atata timp cat nu-s manele, sunteti ipocriti si retardati. Ascultati populara, turceasca, arabeasca, puleasca? Ascultati in mortii vostri altceva ca sa comparati? Nici voi nu stiti ce ascultati. Ascultati aceleasi pattern-uri repetitive cu cinci versuri ca manelele, dar pe alt tempo. Va scot aceleasi sunete din clubbingul vostru de cacat din doua doze de suc frecate de bordura. Aia de-i ascultati sunt exact ca tiganii manelari, doar ca nu se chinuie sa mai frece la instrumente ci le baga electronic.Incetati sa va credeti mai presus ca ascultati trance, sau ce pula mea ascultati, ca sunteti penibili. Fiecare cu pizda ma-sii si fiecare e prost in felul lui intr-un domeniu.(sa nu ma mai chinui eu sa zic in alte cuvinte ce a zis el) Quote
Sithalkes Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 (edited) Ideea asta ti-a venit dupa tratament si discutii cu doctorul? Schimba-ti si doctorii si reteta, te prostesc.LE: schimba-ti si consilierul de PR, tedeus este terorizat de soacra-sa. Edited February 26, 2015 by Sithalkes Quote
Guest Kovalski Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 @Byte-ul, ce i-am zis lui Gecko, valabil si pentru tine, orice parere e o parere, fie buna sau nu.Va doresc voua proiecte mai interesante, si succes-ul meritat. Quote
Eddie91 Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 Citez Gecko(sa nu ma mai chinui eu sa zic in alte cuvinte ce a zis el)+3 Mi se pare o balarie total inutila,nu ce ai facut tu; scopul in sine . Quote
FarSe Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 Ce exact il face dedicat IT-istilor? Ca scrie in titlu?Dai melodii gen "C ,c,c,c,c,c plus plus(drop the error,bug,bug)"? Care e diferenta dintre orice radio si acest radio? Inafara ca il cheama "Play IT" Quote
Guest Kovalski Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 (edited) Am zis in postul initial care-i diferenta, reciteste-l.Si da, are si nume funky PlayIT deci, e cu IT in nume, It's something! Edited February 26, 2015 by ps-axl Quote
Aerosol Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 Mie unul imi place ideea, chat-ul e destul de ok + muzica buna!Bafta cu proiectul. Quote
Pintilei Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 Iti urez succes cu proiectul, sincer m-am saturat de reclame la catena si alte cacaturi, difuzate din 5 in in 5 minute la posturile cunoscute. Quote
MARIUSCS Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 Sincer si mie mi se pare o idee destul de okay. Comparativ cu altii care vin doar cu feedback negativ fara sa precizeze mai exact ce imbunatatiri ai putea face, eu sunt de parere ca e destul de reusit acest proiect. Mult succes cu el! Quote
the.fish3r Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 @ps-axl daca adaugi si niste stiri(IT) pe undeva pe acolo o sa fie foarte tare ideea, muzica e buna... asa ca dai inainte Quote
Terry.Crews Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 Daca faci o aplicatie de genul asta special pentru site e destul de ok http://i.imgur.com/qPE0ZZV.png Quote
Skalpel Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 Cum este chestia asta mai buna decat ascultarea muzicii pur si simplu de pe device?Radiourile de muzica sunt pentru cei ce nu au habar sa descarce mp3-uri... Quote
Gio33 Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 Mie nu-mi merge... 9:37 AM 27/02/2015Sta la spinneru ala de loading Quote
Guest Kovalski Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 E cazut serverul, aparent un "hecãr" da ddos in el, stii tu, de-astia de da p-afara de hecareala. Quote