Terchea Posted March 2, 2015 Report Posted March 2, 2015 asa cum reiese si din titlu, am nevoie de cat mai multe idei cum as putea face bani atat din domeniul it, *i`m beginner* dar sunt dispus sa invat. Quote
0x4139 Posted March 2, 2015 Report Posted March 2, 2015 te pui si inveti, apoi devii antreprenor sau programator/inginer sau freelancer si faci bani. Quote
alezu2000 Posted March 2, 2015 Report Posted March 2, 2015 nu iti va spune nimeni "ma fa asta ca sa castigi bani"exita doar un raspuns MUNCAmunca= banifa ce iti place si valorifica asta Quote
k0k0 Posted March 2, 2015 Report Posted March 2, 2015 @Terchea, da-mi pm cu un id de contact si te invat eu ce trebuie sa faci ca sa faci bani... Quote
Euservr Posted March 2, 2015 Report Posted March 2, 2015 You can start your own hosting company. If you have knowledge about linux/windows then you can start a blog about how to staff. Quote
Aerosol Posted March 2, 2015 Report Posted March 2, 2015 @Terchea freelancer[dot]com daca te pui sa inveti sigur o sa faci banii frumosi. Quote
WolfUniqe Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 iti zic cum nu faci bani : prin a cauta metode de facut bani Quote
s2gzone Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 Cea mai buna metoda de facut bani este aceea babeasca pune mana si munceste , invata , fi autodidact Quote
Rickets Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 Centura. Serios.Lasati glumele cu " o stii din experienta?" pentru alta data. Quote
AdIntended Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 Daca ai ca scop banii atunci ar trebui sa inveti sa gandesti ca un antreprenor, nu programator sau altceva [daca ai o idee buna ii poti angaja]Se fac multi bani online, dar iti si trebuie multi bani pt inceput. A man who stops advertising to save money is like a man who stops a clock to save time. Henry Ford Quote
Dani08 Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 incearca dropshipping, asta fac si eu acum, inca nu am obtinut niciun rezultat pentru ca am inceput de foarte putin timp! in caz ca te intereseaza da-mi add pe skype: net_official o sa iti explic ce am invatat si eu de la cineva! Quote
Twiff Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 Se fac multi bani din Shemale-uri @aelius iti poate recomanda o larga varietate de shemale-uri. Are produse bune omu' . Quote
Kalashnikov. Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 Ce stii sa faci? lasa-mi in pm si te indrum eu. Quote
vvolverine Posted March 24, 2015 Report Posted March 24, 2015 Uite aici un post care te poate ajuta in "problema" ta financiara Quote
CyberneticGOD Posted March 25, 2015 Report Posted March 25, 2015 Fa o facultate de afaceri daca esti tanar, in fine, un videochat daca ai ceva caprioare disponibile si spatiu, un service it pt inceput, un magazin online de orice crezi ca ai vinde rapid, depinde de ce sume dispui..asta e cel mai important, idei o sa gasesti cu sutele. Quote
Kalashnikov. Posted March 25, 2015 Report Posted March 25, 2015 Te rog sa nu iti faci magazin it daca nu ai oameni capabili, eu mi-am dus laptop-ul la un service, dupa am mai fost de vreo 5 ori cu el la sfarsit mi-au spus ca ei nu se ocupa cu laptop-uri si mi-au dat bani inapoi .Timpul inseamna bani ! Quote