Jump to content

0x4139

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 0x4139

  1. Folosind un certificat te protejezi impotriva phishingului, primesti mai multa credibilitate din partea userilor, ai un rank mai mare dpdv SEO cum a spus Nytro, dezvantajul este ca trebuie sa criptezi si streamul de filme, unless iti faci un loader via http cu un iframe catre un site http (facebook facea asta la un moment dat) sau iti faci un loader via blobs(netflix foloseste asta) sau un comet service. Variante free de a intra in posesia unui certificat sunt : Cloudflare (reverse proxy catre serverul tau, iti ofera si caching), Lets Encrypt, Start SSL
  2. Bravo domnu' Nytro, can't wait to see you
  3. nu au contacte(unele), us, sunt vechi cca 2014, non pva.
  4. 15 usd/k 24 ore garantie
  5. port 25 deblocat? ip-uri in sbl/sh?
  6. Tot sunteti voi hecari, mie mi-a trebuit un proxy care sa nu fie transparent sa manipulez un /16 si m-am gandit eu ca poate va este si voua util. Enjoy: https://github.com/0x4139/mole
  7. X_{n+1} = (a X_n + m - Un Linear congruential generator.
  8. implementati o functie sa respecte bernoulli trials. https://en.wikipedia.org/wiki/Bernoulli_process
  9. a fost cineva de aici?
  10. Salut, dupa cum a spus si nytro daca va simtiti inconfortabil cu linkedinul completati doar github, dar nu au ca scop decat de a face ceva profiling . pentru ca la 3 ore de la lansarea siteului sunt deja 20 de inscrisi si sunt doar 50 de locuri si aveam nevoie de un criteriu de selectie. Thanks.
  11. iti dau unul https://philsturgeon.uk/php/2014/07/23/neverending-muppet-debate-of-php-6-v-php-7/
  12. 0x4139

    Server SMS

    uite aici in nodejs https://github.com/0x4139/nodeSMS (folosit sa trimit spam la ziua unui prieten) sau in ruby https://github.com/0x4139/smsBomber ideea este ca ai nevoie de o cartela si un modem pe care te conectezi folosind uart.
  13. In Iasi sau Bucuresti? eu am fost la interviu la Bitdefender in primul an de facultate. Daca e pe C++ probabil este pentru internals/ui team . Don't sweat it, majoritatea baietilor sunt foarte smart (in Iasi) daca vrei sa o arzi te miros de la o posta, asa ca fii tu insati.
  14. 1. comunitatea nu stie ce dezvolta, dupa 4 ani de php 6 fac drop la el . https://philsturgeon.uk/php/2014/07/23/neverending-muppet-debate-of-php-6-v-php-7/ 2. E un memory hog lent cu probleme de scalabilitate. 3. singurul lucru care inca (se vrea a da reputatie) este Facebook care mai baieti foloseste hack language care nu mai este php demult. Hack 4. PHP oop merge mult mai greu decat cel procedural (asta e true si foarte hilar) 5. Cred ca iti trebuie anumite concepte sa le ai la baza despre programare de la algoritmi la tipuri de programare (functionala declarativa imperativa) si apoi iti alegi un limbaj de programare. 6. Nu pleca niciodata la drum fara sa stii OOP si conceptele SOLID,KISS (macar) 7. Daca incerci sa te limitezi la un limbaj de programare, macar sa fii deschis la minte. Eu cred ca este the right tool for the right job, si niciodata nu e PHP for any job.
  15. te pui si inveti, apoi devii antreprenor sau programator/inginer sau freelancer si faci bani.
  16. 0x4139

    Shalom!

    eu sunt 0x4139. si vreau sa postez chestii pe forum.
×
×
  • Create New...