Puferiu Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 Stiu doua faze din filmul pe care il caut:-unu' electrocuta o broasca moarta. Cred ca voia sa dovedeasca ca poate aduce ceva mort la viata...-pe la mijlocul filmului, un tip e pe moarte si scrie pe un perete cu sange NO37. Dar, de fapt, citit invers, era LEON. Quote
Puferiu Posted March 6, 2015 Author Report Posted March 6, 2015 Sigur nu. E mai vechi. American. Quote
tzacanitu Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 Return of the ZombisReturn of the Zombis | lovelockandloadAsta ar trebui sa fie. Quote
player81 Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 E vechi (din 1973), dar nu e chiar american filmul tau. E spaniol (chiar daca sunt variante dubbed in engleza) si se cheama "La orgía de los muertos" sau (mai rar folosit) "The hanging woman".In asta doctorul Leon Droila facea incearca sa aduca broaste la viata cu socuri electrice si Igor, un angajat al cimitirului, scrie cu propriul sange NO37 cand e ucis (dar parca scrie pe o noptiera, nu pe perete).Uite si un trailer (chiar daca pe youtube scrie ca e din 1975, e din 1973. poate in 75 s-a facut varianta dubbed in engleza): Quote
Puferiu Posted March 6, 2015 Author Report Posted March 6, 2015 M-ai scos din ceata. Acesta este filmul pe care il caut de ani de zile. Am postat pe majoritatea forumurilor din Romania, dar tu esti singurul care l-a gasit pana acum. Ironia sortii e ca am acest film pe un hard extern, dar are alta denumire: Terror of the Living Dead/Hanging Woman. Dupa cum vezi aici, are mai multe denumiri. Din pacate nu exista subtitrare, deci mai am de asteptat pana sa-l vad. Multumesc din suflet! Quote
Dubfx Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 "Din pacate nu exista subtitrare, deci mai am de asteptat pana sa-l vad." Pai daca nu a aparut subtitrare din '73, cam care crezi ca e probabilitatea ca cineva sa se apuce acum sa o faca ? Quote