Jump to content
wirtz

S-a lansat TeIaDNA.ro, locul unde eşti îndemnat SĂ-ŢI SALVEZI ŢARA

Recommended Posts

Este cumva reglementat de ceva autoritate sau e doar cu caracter public?

Adic? ia careva în seamn? denun?urile?

Am dat si eu de stire acum, pe comisarul , in rest habar nu am. vezi si tu daca e asigurat de STS hostingul :))

edit: Nameserver: ns.batranu.ro , pare sa il detina un jurnalist. Oricum ponturile la dna se pot face direct pe siteul institutiei.

probabil nu mai stiu domnii jurnalisti cum sa puna mana pe niste potentiale denunturi si apoi in caz ca-s luati de DNA, sa poata merge pe idee. Mai ales ca astia tin multe dosare la secret... si dau la presa ce vor ei. Dar are dreptate sa zic asa.. libertatea presei nu prea exista la noi.

Edited by wirtz
Link to comment
Share on other sites

Trebuie sa fii neted pe creier sa te bazezi pe DNA - o grupare de incompetenti transformati in curve politice (dau placere cui plateste mai bine / cine are puterea mai mare) - sa rezolve faptele adevarate de coruptie si sa le rezolve dupa lege cu rechizitoriu cum trebuie si motivari solide, etc.

Problema fundamentala in Rromania e faptul ca justitia nu a functionat niciodata la un standard acceptabil si legislatia nu a fost niciodata la un nivel acceptabil - deci nu avem un model, o tinta, un barem, sa putem spune "asa trebuie sa fie si sa functioneze".

Iar ce e dureros e faptul ca suma celor care vor sa schimbe in bine se reduce la mai mult de jumatate din start atunci cand te apuca depresia si vezi ca nu ai cu cine, iar restul care nu se dau batuti si au vointa de fier se impotmolesc in jocurile de interese, idiotenia si naivitatea imbibata in mase largi de oameni si spiritul de turma.

Insa mergand un level mai adanc: dorinta de a fi corecti, de a pastra o constiinta curanta nu ne este specifica.. nu apartine bunicilor, parintilor, noua...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...