papagal Posted March 24, 2015 Report Posted March 24, 2015 Sa zicem ca mi-as achizitiona un domeniu .ro si un webhost pe care as instala un forum (pentru flori, prajituri, etc, totul aparent legal). Daca eu prin acel forum voi desfasura spre exemplu niste activitati mai "ilegale" si acest lucru se va afla, ma pot trezi cu domeniu / hostul suspendat sau alte minuni de genul pentru ca prin intermediul forumului meu s-au desfasurat acele activitati ? Quote
Sadiq Posted March 24, 2015 Report Posted March 24, 2015 Brownies de Amsterdam.Depinde unde iei host, daca adminul doarme pe el poti sta mult si bine cu domeniul online. Quote
nSnoopy Posted March 24, 2015 Report Posted March 24, 2015 Vrei sa vinzi flori verzi si prajituri cu prafuri ? Quote
jetus Posted March 25, 2015 Report Posted March 25, 2015 Sunt firme de host pe care nu-i intereseaza ce faci tu pe site/forum. Daca incalci termenii de utilizarea a firmei de host e normal sa fii sanctionat. Quote
TYJ Posted March 25, 2015 Report Posted March 25, 2015 nic.ruenom.comastia stiu ca nu suspenda.Ca si hosting: maxided.com iti recomand Quote
papagal Posted March 26, 2015 Author Report Posted March 26, 2015 Din cate vad eu maxided.com vinde dedicate. Nu cred ca are rost sa cumpar un dedicat pentru un amarat de site / forum. Quote
olac81 Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 iti suspenda tot ...poate si tu o sa ai o suspendare ...daca tot zici ca faci cva ilegal ...iti cumperi singur biletul spre....implici ceva legal cu ilegal .... Quote
zonamea Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 Iati frate orice alt domeniu inafara de .ro , dar sa til iei cu datele tale false, nu le pune nicaierea cele legale, si nu alege goddady ca la un momendat iti cere copia de la buletin, iati de pe name.co creazydomain.co si un hosting din rusia, si ai terminat Quote
raskolnik Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 Irelevant ce tld iti iei, nimeni nu iti asigura privacy cand vine vorba de lucruri ilegale.Pentru asta exista tor hidden services si domeniile .onion dar si acolo pot aparea probleme daca nu stii cum sa te joci cu ele. Quote