Guest Nemessis Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Injurati-ma cat vreti aici. O sa ma distrez de minune V-au facut serverele buf? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kenpachi Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 mi'e foame hai sa mergem sa luam ceva de mancare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sfantul Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Si mie imi e foame , ce luati pentru voi , vreau si eu 2 porti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RampaGe Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Faceti cheta si pentru mine , chair vreau sa vad cine are tupeu sa te injure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lau* Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Nemessis e gay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicu1991 Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 di ci ai omorat saracu joc? please pm:cu o copie a lui Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertz Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Carei legatura dintre Bite .. si injuraturi??or..tu esti motivul pt. care nu mai merge bitefight.ro ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sfantul Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 nu e gay , bag eu mana-n foc , am vazut poze .... e barbat bine si ii plac femeile bulanoase cu sani mari si picioare lungi daca mai sunt si blonde s-a strigat bingo , daca nu , continuam pana la bingo:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lau* Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 nu e gay , bag eu mana-n foc , am vazut poze .... e barbat bine si ii plac femeile bulanoase cu sani mari si picioare lungi daca mai sunt si blonde s-a strigat bingo , daca nu , continuam pana la bingo:))Ce ai scris tu aici e descrierea perfecta a lui Kenpachi!!deci ,prin urmare,asadar Nemessis e gay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sfantul Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 nu e gay , bag eu mana-n foc , am vazut poze .... e barbat bine si ii plac femeile bulanoase cu sani mari si picioare lungi daca mai sunt si blonde s-a strigat bingo , daca nu , continuam pana la bingo:))Ce ai scris tu aici e descrierea perfecta a lui Kenpachi!!deci ,prin urmare,asadar Nemessis e gay neah , e nemessis , kenpachi e baiat cu capul pe umeri , nu se tine de prostii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amprenta Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Nemessis e descendent de-a lui Arpad . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lau* Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 nu e gay , bag eu mana-n foc , am vazut poze .... e barbat bine si ii plac femeile bulanoase cu sani mari si picioare lungi daca mai sunt si blonde s-a strigat bingo , daca nu , continuam pana la bingo:))Ce ai scris tu aici e descrierea perfecta a lui Kenpachi!!deci ,prin urmare,asadar Nemessis e gay neah , e nemessis , kenpachi e baiat cu capul pe umeri , nu se tine de prostii lool bro,nu trebuie sa iti fie frica de ei...i will protect u )..acum baga injuraturile alea faine de le stii tu ...SA MOARA MAMA -Copyrighted Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moubik Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 threadu asta e pentru professional offtopic ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amprenta Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 sa mai zicem si din casa : Neme se ocupa cu fishingul deci e un fish . Exploateaza fete in scopul obtinerii de bani . Am fost si eu o data client dar am fost prea server si cum fata era plina de bugs , m-am cam virusat . Dai si dai cu solutii AV (anti venerice) nimic , pula tot in stare de repaus era.Pana am descoperit unguentul Kenpachi , pe baza de vaselina si margarina . Acum deja ma simt mai bine ... desi ma cam doare in Dos ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CobrA Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Injurati-ma cat vreti aici. O sa ma distrez de minune ce-ai mai facut ma ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcol Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Cred ca stiu ce-a facut :evil: a rupt centuristele si acum vrea sa se laude si sa ne faca in necaz...uite Zaraki om la casa lui cu femeie alea alea.Tu cu blonde....brunete,roscate,le cordesti bla bla...PS: imi dai si mie una din ele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amprenta Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Kenpachi nu e la casa lui , e la casa ei , ca-l tine nevasta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcol Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Era sa zic yo ceva.(sa-i fac foc casa)..nu conteaza unde sta.Si nu sta la casa sotiei ci in patu` ei si ea sub pat.Da` probabil acum ii umfla ochii de nu e el p-aici sa injure putin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Nu ma injura nimeni? Sa inteleg ca toata lumea e multumita? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcol Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 hai ma injurati-l ca vreau sa vad consecintele... daca nu ti-ar cunoaste "reputatia" sa fi sigur ca te-ar injura da` asa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Ma jur ca nu vor exista consecinte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertz Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Eu sunt multumit:).Desi,daca chiar tu ai facut-o,nu stiu la ce te-ar ajuta..inafara de orgoliu :-j. ***** ***** Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcol Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Cred ca te vor crede toti.Te-as injura da` 1.esti in staff 2.urmeaza un ban 3.ne "cunoastem" 4.ai idee cine floodeaza bitefightu`? :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
invizibil Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 badabim, badabam, badabum... :shock: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Cred ca te vor crede toti.Te-as injura da` 1.esti in staff 2.urmeaza un ban 3.ne "cunoastem" 4.ai idee cine floodeaza bitefightu`? :roll:1. v-am dat eu voie2. v-am dat eu voie3. nu te obliga nimeni4. nimeni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...