Jump to content
Guest Nemessis

FanClub Nemessis (pentru jucatorii Bitefight)

Recommended Posts

Guest Nemessis
Posted

Injurati-ma cat vreti aici. O sa ma distrez de minune :) V-au facut serverele buf?

Posted

nu e gay , bag eu mana-n foc , am vazut poze .... e barbat bine si ii plac femeile bulanoase cu sani mari =)) si picioare lungi =)) daca mai sunt si blonde s-a strigat bingo , daca nu , continuam pana la bingo:))

Posted
nu e gay , bag eu mana-n foc , am vazut poze .... e barbat bine si ii plac femeile bulanoase cu sani mari =)) si picioare lungi =)) daca mai sunt si blonde s-a strigat bingo , daca nu , continuam pana la bingo:))

Ce ai scris tu aici e descrierea perfecta a lui Kenpachi!!deci ,prin urmare,asadar Nemessis e gay :D

Posted

Ce ai scris tu aici e descrierea perfecta a lui Kenpachi!!deci ,prin urmare,asadar Nemessis e gay :D

neah , e nemessis , kenpachi e baiat cu capul pe umeri , nu se tine de prostii =))

Posted

neah , e nemessis , kenpachi e baiat cu capul pe umeri , nu se tine de prostii =))

lool bro,nu trebuie sa iti fie frica de ei...i will protect u =)))..acum baga injuraturile alea faine de le stii tu ...SA MOARA MAMA -Copyrighted :lol:

Posted

sa mai zicem si din casa :

Neme se ocupa cu fishingul deci e un fish .

Exploateaza fete in scopul obtinerii de bani . Am fost si eu o data client dar am fost prea server si cum fata era plina de bugs , m-am cam virusat .

Dai si dai cu solutii AV (anti venerice) nimic , pula tot in stare de repaus era.

Pana am descoperit unguentul Kenpachi , pe baza de vaselina si margarina .

Acum deja ma simt mai bine ... desi ma cam doare in Dos ...

Posted

Cred ca stiu ce-a facut :evil: a rupt centuristele si acum vrea sa se laude si sa ne faca in necaz...uite Zaraki om la casa lui cu femeie alea alea.Tu cu blonde....brunete,roscate,le cordesti bla bla...

PS: imi dai si mie una din ele :D

Posted

Era sa zic yo ceva.(sa-i fac foc casa)..nu conteaza unde sta.Si nu sta la casa sotiei ci in patu` ei si ea sub pat.Da` probabil acum ii umfla ochii de nu e el p-aici sa injure putin :lol:

Guest Nemessis
Posted
Cred ca te vor crede toti.Te-as injura da` 1.esti in staff 2.urmeaza un ban 3.ne "cunoastem" 4.ai idee cine floodeaza bitefightu`? :roll:

1. v-am dat eu voie

2. v-am dat eu voie

3. nu te obliga nimeni

4. nimeni :))