invizibil Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 nea' Neme, imi zici si mie de ce sa te injur :?: ca eu n-am mai jucat bf de ceva vreme :arrow: multa ca si mama ta :!: si nu mai stiu noutatile pur si simplu nu m-am putut abtine sa nu zic ceva de mama se integra prea bine in text... Quote
black_storm Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Cred ca te vor crede toti.Te-as injura da` 1.esti in staff 2.urmeaza un ban 3.ne "cunoastem" 4.ai idee cine floodeaza bitefightu`? :roll:1. v-am dat eu voie2. v-am dat eu voie3. nu te obliga nimeni4. nimeni Pf... mi-a trebuit ceva curaj dar incep eu.De ce mortii matii nu imi explici si mie despre ce pula mea este vorba aici ? Acuma sa vedem daca te tii de cuvant . Oricum te respect.Intrebare : Te exciti daca esti injurat sau de ce vrei sa te injuram ? Quote
alcol Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Da(cred) sincer mie unu nu mi-ar placea sa fii asa respectat si respect din frica.N-ai mai putea glumii cu unu` cu altu` ca nu te mai injura....naspa..si daca l-ar injura poate prietenii,injuraturi ca-ntre amici da`...Neme` ai gagica?Daca da cu mare placere te-njur yo de ea :twisted: Quote
TheBes7 Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 ^^^Eu unul nu am de ce sa te injur !Inca joc bitefight pe accountu-ul lu` varumeo si no problema Quote
ViRuSuLX Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 :?: Deci sa inteleg ca tu ai distrus BIteFight'ul :?: ca nu mai merge serverul 5...si am bagat 5 milioane in acel joc de kkt... si acu voiam sa-l vand...Da-mi si mie un PM daca u ai fost cel care l-ai Hackerit...si nu cre' ca am tupe' sa te injur :?: Quote
Gonzalez Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Dute neme in pula mea de ungur patriot ce esti!!!-Gonzalez Quote
TyrNjord Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 damn, Neme...incepusem si eu de 3 zile sa joc...ma laudam ca in doua zile am facut level 4, eram in alianta buna...damncat despre injurat....nu cred ca-si au rostu:)) Quote
H4e Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 e ceva dubios in injuratul asta nu cred k lui neme ii place sa fie in jurat... totushi cine shtie o avea vreunm plan diabolic prin kere nushtiu c face iti afla ipul cumva face ceva iti intra in PC shi te injura inapoi:))) sau ceva DIABOLIC specifc lui........ Quote
*lau* Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 e ceva dubios in injuratul asta nu cred k lui neme ii place sa fie in jurat... totushi cine shtie o avea vreunm plan diabolic prin kere nushtiu c face iti afla ipul cumva face ceva iti intra in PC shi te injura inapoi:))) sau ceva DIABOLIC specifc lui........pai ip-ul oricum ti-l vede in momentul in care postezi pe forum! e admin remember? oricum eu il injur prin pm ca sunt original si nu vreau sa imi fure altii injuraturile :PP Quote
ViRuSuLX Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Deci pana la urma tu ai facut'o nu????... Deci te rog sa incetezi ... Gandeste'te ca mai sunt oameni care au bagat bani fara numar in jucu' asta de kkt si plin de buguri... :evil: Quote
Guest Kenpachi Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 haha ce homosexuali fara coaie ... ce ratati injurati ma omu ca promit eu ca va scot banurile daca atingeti vreo coarda sensibila .@lau kick me now mother fucker I dare you ! Quote
*lau* Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 licurici iti dau kick ma daca ma ,,blow me" every night!!we have a deal gaylord?ps:luv u 2 biatche Quote
Cartus_C Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 ...Ma si ma tunasem si io un pic... Quote
*lau* Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 deci abuz al adminilor astia gay dupa cum se observa!!tarfulitza de Nemessis mi-a schimbat user title-ul sa-i moara la intrare de cate ori ii e lumea mai draga.... Quote
zbeng Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Slobozi-m-as pe prima albina care se aseaza pe periutza ta de dinti MA DOARE IN PULA DE JOcU ala Quote
CheshireCat Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Nu ma injura nimeni? Sa inteleg ca toata lumea e multumita?Stii bine iubire ca eu sunt cea mai fericita, mi-ai dat o vacanta meritata Quote
Guest Kenpachi Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 CheshireCatBautor de laptichmmm ... al cui laptic ? ... Quote
ViRuSuLX Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 CheshireCat da-mi id'ul tau de mess prin PM sau da-mi un mesaj... Quote
blech Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 site-ul e inca la pamant dupa parerea mea....Good Jobps: ai o bere de la mine daca o sa te vad vreodata in carne si oase Quote
Axon Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 site-ul e inca la pamant dupa parerea mea....Good Jobps: ai o bere de la mine daca o sa te vad vreodata in carne si oaseYo as da shi un bax numai sa nu mai aud atatea discutzi pt un kkt de joc :twisted: Quote
bitefightdinsange Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 eu nu va injur......eu va iau familia mortiii copii de 1 an si mamicile in pula ...bagamias pula in rasa voastra de ochelaristi.....sa puneti sus pe unu site care se face bani sau alte combinatii nu faceti spalamiati pula cu toate familiile voastre!HAI IAMI PULA IN GURA ACUMA DOMNU NEMESIS DIN SANGE NU DE ALTCEVA...DAR ITI DAU EU VOIE!P.S. CHECHIRE_CAT ...SA`MI IEI PULA IN GURA ...CUM IA PORCU BOABE`N GURA!HAI PA SPALAMIATI PULA! Quote
bitefightdinsange Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 p.s. uitasem.... aveti ceva impotriva daca`mi sugeti si mie pula voi hackerii astia cu ochelarii pe nas cat casa poporului!dati`va drak in pula mea de labagii...nu mai vorbiti voi de femei ca ...ma jur sunteti vai mama voastra la capitolul femei!! Quote
AhEaD Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 @bitefightdinsange: daca ti-ar da toate fetele lui Nemessis cate o palma nu cred ca ai mai apuca ziua de maine.prefer sa ma abtin de la alte comentarii pentru ca va meritati soarta. Quote
bitefightdinsange Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 care fete?....poate alea din laba!!! ce`i canti in struna luamiai pula in gura si tu de disperat!!pupatil in cur luamiai pula in gat.....ai morcovu in cur cat Statuia libertatii Quote