TheTime Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Salutare baieti,Am vazut ca unii dintre voi folositi CyberGhost VPN si probabil nu toti aveti cont premium. Deci trebuie sa asteptati cateva minute bune pana sa va conectati la un server sau pana sa schimbati serverul.CyberComunism, trebuie sa asteptam la cozi virtuale?!? Ummm... Let's hack this!Ideea de la care plecam este simpla: vrem ca timpul de asteptare sa se scurga mai rapid, instant daca se poate. Un fel de "speedhack". Putem sa ne punem ideea in aplicare folosind Cheat Engine. Intrati pe pagina lor (click me), descarcati si instalati programul.Pasi de urmat:1. Deschideti clientul de VPN si conectati-va la serverul ales. Ar trebui sa va apara o fereastra pop-up (similara cu cea din poza de mai sus).2. Deschideti Cheat Engine si apasati pe iconita din stanga-sus pentru a va atasa unui proces. (picture)3. Dati click pe butonul "Window list" pentru a selecta din lista de ferestre deschise, selectati fereastra cu titlul "Just a few secunds...", apoi click pe butonul "Open".4. In Cheat Engine, bifati "Enable Speedhack", scrieti o valoare mai mare in textbox (100 inseamna ca se va misca de 100 de ori mai rapid, just pick a number) si apasati butonul "Apply".Felicitari! Acum coada se va scurge in cateva secunde! Dupa ce termina coada, debifati "Enable Speedhack" si bucurati-va de VPN. Cateva idei de meditatie:1. Coada de asteptare nu este facuta pentru ca sunt ocupate locurile pe server, ci pentru ca se doreste ca utilizatorul sa aiba o experienta mult mai buna cu varianta premium decat cu cea free. Astfel, se creaza probleme artificiale pentru utilizatorul free, in loc sa se implementeze functionalitati aditionale pentru utilizatorul premium. Urata abordare! 2. Daca cei de la CyberGhost mint in legatura cu motivul pentru care exista coada, credeti ca se tin de cuvant atunci cand vine vorba de politica lor de pastrare a logurilor? Aveti grija pentru ce le folositi VPN-ul, s-ar putea sa nu fiti chiar atat de anonimi pe cat vi se spune.3. Asa cum pe web este o idee proasta sa faci validarea parolei de autentificare in javascript (client-side), tot asa este o idee proasta ca un client desktop sa fie responsabil cu un mecanism de delay ce ar trebui implementat pe server.Stay safe! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qubicon Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Multumesc , chiar aveam nevoie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Die1 Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 E de cacat cybershit, folositi insorg.org Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTime Posted March 29, 2015 Author Report Share Posted March 29, 2015 E de cacat cybershit, folositi insorg.org De ce? Ce au ei in plus? N-as vrea ca topicul sa devina ring de dans pentru fanaticii anumitor solutii VPN. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Die1 Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 De ce? Ce au ei in plus? N-as vrea ca topicul sa devina ring de dans pentru fanaticii anumitor solutii VPN.safe-inet.com - te lamuresti singur, fa un nslookup si uita-te unde sunt gazduiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crackerboy Posted April 4, 2015 Report Share Posted April 4, 2015 safe-inet.com - te lamuresti singur, fa un nslookup si uita-te unde sunt gazduiti.support ? ????support????????????, ??? ???? ?????????english?supportYou want to speak in English???yeahi have a question about your vpnsupportYes??is this secure if i want to hack nasa corporation?supportYes, its so secure )??ok ...i buy it now\thanks for suppsupportYou are welcome))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J Posted April 4, 2015 Report Share Posted April 4, 2015 Cyberghost-ul ofera log-urile...aveti grija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.I.P Posted April 6, 2015 Report Share Posted April 6, 2015 support ? ????support????????????, ??? ???? ?????????english?supportYou want to speak in English???yeahi have a question about your vpnsupportYes??is this secure if i want to hack nasa corporation?supportYes, its so secure )??ok ...i buy it now\thanks for suppsupportYou are welcome)))))Nu folositi safe-inet.com sunt de cacat, nu stiu cum ti-au spus ei asa ceva, ca sunt 'safe' defapt ei sa-si faca vanzari spun asa ceva, am cumparat eu, am facut un test am facut brute force stand pe VPN-ul lor, dupa 2 zile de brute 24/24 m-au suspendat, si mi-au dat si 1 mail, deci clar ca ei stiau userul tot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowSQLi Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 bun, tutorialul, foarte folositor dar eu tot raman la ideea ca openvpn(tor) e best Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amkulcsar Posted April 16, 2015 Report Share Posted April 16, 2015 bun, tutorialul, foarte folositor dar eu tot raman la ideea ca openvpn(tor) e bestadica browserul nu? dar mascheaza bine? ca am auzit ca e foarte bun, dar fara reclama aveam niste indoieli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wdw Posted April 16, 2015 Report Share Posted April 16, 2015 Cyberghost-ul ofera log-urile...aveti grija.cyberghost nu are ce oferi pt. ca nu tine niciun fel de informatie despre utilizator, citeste si tu termenii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeMoN23 Posted April 16, 2015 Report Share Posted April 16, 2015 (edited) cyberghost nu are ce oferi pt. ca nu tine niciun fel de informatie despre utilizator, citeste si tu termeniiNu tot ce zboara se mananca, ei spun asta sa aive vanzari, ca ar fi culmea sa spuna : 'oferim log-urile, informatii despre utilizatori' atunci cine naiba ar mai cumpara? Cyber sunt bunicei, asta in cazul in care nu faci lucruri ''mari'' pe el, altfel te arzi urat, dar depinde si de norocul care il ai.Eu pana acum cel mai multumit am fost de ' airvpn - vpnsecure '' pe astea 2 le-am folosit si m-au multumit Edited April 16, 2015 by DeMoN23 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J Posted April 16, 2015 Report Share Posted April 16, 2015 cyberghost nu are ce oferi pt. ca nu tine niciun fel de informatie despre utilizator, citeste si tu termeniiCyberghost a oferit log-uri catre CIA si FBI,cauta pe google ca mie mi-e lene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZapaC3l Posted June 4, 2015 Report Share Posted June 4, 2015 Stiam ca CyberGhost nu ofera logurile,fiindca nici macar nu le pastreaza. Iar de stirea asta ca Cyber ar fi oferit log-urile catre CIA si FBI nu am auzit in viata mea,asa ca iti sugerez sa imi arati si mie o sursa credibila de unde ai auzit asta.Nu zic ca e 100% sigur pentru ca nu am idee,insa nici nu am auzit de asa ceva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir-Galahad Posted June 4, 2015 Report Share Posted June 4, 2015 (edited) sursaAs a Romanian company, CyberGhost is well placed to safeguard its users’ privacy. As it keeps no personally identifiable logs of user activities – no content, web addresses, IPs or any kind of personal communication – there’s nothing for it to disclose if requested by authorities. Impressively, the company publishes a regularly updated and openly available transparency report listing all such requests it has received.This commitment to user privacy extends to the payment process for Premium users, who can be granted randomly generated anonymous user IDs and can even pay in Bitcoin if desired. Cleverbridge, a third-party company based in Germany, handles payment, effectively isolating the payment process and any details required therein from CyberGhost itself. The down side to this is that CyberGhost itself can’t therefore vouch for its security or privacy.// alternative: ipvanish,purevpn Edited June 4, 2015 by Sir-Galahad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RST.Chrome Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Chiar o sa-mi fie de ajutor , multumesc frumos ( +1 ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...