xugivuz Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 Electricity saving box - Cea mai simpla metoda de a economisi energia electrica! Quote
DotA Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 Ai avut vreo comanda? Pentru cultura mea geniala. Quote
Wav3 Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 "Presiunea admisa 5 kW-19 kW (un singur dispozitiv este suficient pentru intreaga locuinta)" Quote
wildchild Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 ?i-ai ?i g?sit forumul de fraieri.Atâta c? lumea pe aici cam ?tie cu ce se m?nânc? factorul de putere, iar dac? vrei s? profi?i doar de cei naivi ?i destul de s?raci încât s? cumpere o astfel de solu?ie atunci s?-?i fie ru?ine.Mai ?tiu pro?ti care beau ap? kangen iar acum de ru?ine s? nu recunoasc? faptul c? s-au în?elat ?in cu t?rie c?-i cea mai bun? ap?.S?-?i dau un pont: orice sârm? b?gat? în plus în priz? va consuma, deci o s? ai consum în plus cu prostia aia b?gat? în ?techer. Quote
Ciresel21 Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 Metoda testata, inchizi PC si iesi afara, asa Da, economisesti! Quote
carter2408 Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 Ar trebui un moderator sa stearga topicul . Este clar ca este o teapa !! Quote
xugivuz Posted March 30, 2015 Author Report Posted March 30, 2015 ?i-ai ?i g?sit forumul de fraieri.Atâta c? lumea pe aici cam ?tie cu ce se m?nânc? factorul de putere, iar dac? vrei s? profi?i doar de cei naivi ?i destul de s?raci încât s? cumpere o astfel de solu?ie atunci s?-?i fie ru?ine.Mai ?tiu pro?ti care beau ap? kangen iar acum de ru?ine s? nu recunoasc? faptul c? s-au în?elat ?in cu t?rie c?-i cea mai bun? ap?.S?-?i dau un pont: orice sârm? b?gat? în plus în priz? va consuma, deci o s? ai consum în plus cu prostia aia b?gat? în ?techer.Nu l-am pus ca sa prind fraieri de aici. Nu este al meu. Era de amuzament (aerosol stie el ceva).Daca nu este forum de fraieri nu inseamna ca nu sunt fraieri si pe aici -ca veni vorba. =) S-a demonstrat asta in timp. Quote