MihaiAC Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 start->run->cmd->scrieti ,,net user administrator /random'' (fara ghilimele), dati enter si va aparea o parola... si anume parola administratorului...veche faza dar mergep.s.: tutorial luat dupa o revista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicu1991 Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 nu merge password for administrator is:sB$D6rxz si credema nui sB$D6rxz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiAC Posted March 15, 2008 Author Report Share Posted March 15, 2008 mie mi-a mers... asta e o parola noua... restarteaza pc-ul si inceark sa o pui la administrator... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1u5m4 Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 nare sens sa bagi o parola random cand potzi pune parla pe care vrei tu!"net user administrator *" fara ghilimele dupa care pui ce parola vreiciauz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ndrey Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 VARIANTA CARE MERGEnet user Administrator *scrieti exact asa in cmd cu tot cu steluta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vhaerun Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 ma gandesc ca trebuie sa fii admin ca sa mearga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ndrey Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 ma gandesc ca trebuie sa fii admin ca sa meargaNU. am facut asa la scoala si a mers Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiAC Posted March 15, 2008 Author Report Share Posted March 15, 2008 eu eram in administrator cand am incercat... metoda este pentru cei care au uitat parola... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vhaerun Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Am rulat de pe un user limited , mai jos e rezultatul , exact cum era de asteptat :C:\Documents and Settings\ge>net user administrator *Type a password for the user:Retype the password to confirm:System error 5 has occurred.Access is denied.Ndrey , indruma-ma ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ndrey Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 scri parola chiar daca nu ti-o afiseaza apesi enter o scri inca odata si apesi inca odata enter si aia e ! bafta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiAC Posted March 15, 2008 Author Report Share Posted March 15, 2008 s-ar putea ca problema sa fie userul limitat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ndrey Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 REPET! POTI SA FI RICE USER NU ASTA CONTEAZA!METODA!!!!!!!!!!!! intri in cmd scri net user administrator * deci scri exact asa cu tot cu stelutadupa care scri parola !!ATENTIE!! nu ti`o afiseaza pe ecran!!!apesi entero scri din nou.... enter si FINISH! mare bramza :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deta Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Am facut asta si tot nu schimba parola... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vhaerun Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Ndrey , eram ironic. Nu merge sa schimbi parola daca esti user limitat.EDIT: prin metoda ta , bineinteles. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ndrey Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Ndrey , eram ironic. Nu merge sa schimbi parola daca esti user limitat.cum zici tu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AhEaD Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 [offtopic]Ndrey,Vhaerun are dreptate,Banuiesc ca esti pe acest forum ca sa inveti, daca vrei sa faci lucru asta incearca sa nu mai fii asa incapatanat, un simplu search pe google si un click pe PRIMA pagina gasita ti-ar fii confirmat cuvintele lui Vhaerun.Non-administrators receive a "System error 5 has occurred. Access is denied" error message when they attempt to change the password.[/offtopic][ontopic]metoda merge numai daca esti logat ca Administrator pe computerul respectiv, fie "face to face", "back connect", "remote desktop".net user administrator /random- unde "/random" genereaza o parola nu e foarte folositor pentru ca parola trebuie memorata sau scrisa undeva,net user administrator *- unde "*" face cerere ca parola sa fie scrisa este folositordaca calculatorul nu este personal riscati sa pierdeti accesul pe viitor cand proprietarul va incerca sa se logheze si spre surpinderea lui parola de la contul Administrator nu mai merge.O solitie pentru access pe viitor ar fii creearea unui nou user ( metoda merge lafel, numai daca esti logat cu drepturi de Administrator pe calculator )net user <user> * /add- unde:<user> e userul care doresti sa il adaugi "*" face cerere pentru parola "/add" adauga useruluserul a fost adaugat, dar nu are access de Administrator.Ca sa adaugam userul la grupul de administratori putem folosii comanda:user localgroup Administrators <user> /add- unde: "localgroup" schimba grupul din care face parte userul* "Administrators" seteaza ca userul sa fie adaugat la grup "<user>" userul adaugat mai sus "/add" adauga userul* ca sa vedem grupurile valabile pe calculatorul respectiv se poate folosii comanda: net localgroupCa sa verificam daca userul a fost adaugat cu succes la grupul dorit, in acest caz la grupul "Administrators" putem folosii comanda "net localgroup Administrators".Pentru a sterge user-ul creeat se poate folosii comanda:net user <user> /delete-unde: <user> e userul adaugat"delete" sterge userul din lista celor autorizati sa utilizeze calculatorul respectiv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shelu Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Va salut! Pe un pc la scoala am acces la administrator, de pe contul 'elev', fara parola.Pot sa aflu parola contului 'administrator' ? As vrea parola ca sa pot folosi accesul la admin si la alte pc'uri. (contul elev pe celelate pc'uri are acces limitat).Sry de greseli de exprimare, scriu de la scoala in graba.Ms anticipat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Va salut! Pe un pc la scoala am acces la administrator, de pe contul 'elev', fara parola.Pot sa aflu parola contului 'administrator' ? As vrea parola ca sa pot folosi accesul la admin si la alte pc'uri. (contul elev pe celelate pc'uri are acces limitat).Sry de greseli de exprimare, scriu de la scoala in graba.Ms anticipat!daca esti pe un pc la scoala, cam peste tot unde am fost nu se pune parola pe contul administrator (din lene). Incearca un reboot in safe-mode si intra pe administrator. Daca nu are parola pune-i tu una, las-o si la hint sa nu fii rau. Iti poti rula apoi aplicatiile cu RunAs de pe contul limitat, daca nu ma insel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shelu Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Are parola, am incercat fara, desigur. Parola are vreo 15 caractere am vazut cand a scris-o profu... deci nu prea merge un Brute Forcer. M-am interesat, daca ai 2 conturi de admin si pe unu ai uitat parola, nu o poti recupera; poti sa o schimbi, insa asta nu ma ajuta pe mine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deta Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Probabil ca au facut ghosting ca doar nu au instalat winul pe rand la fiecare calc.De ce nu ar merge un brute forcer?Poate ar merge doar ca necesita foarte mult timp...tu ai acces doar la un calculator iar la restul daca nu scrie profesorul parola ai acces limitat.Ai avut restrictii la download si instalare banuiesc de vrei sa afli parola.Poate il pacalesti pe profesor cu un keylogger desi trebuie sa fie naiv:). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k4gula Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Fratimiu mi-a pus interdictie sa instalez/dezinstalez programe asa ca am un user limitat.Vreau sa-i aflu parola la user-ul lui dar fara sa o schimb,pentru ca altfel si-ar da seama de ce am facut si ar iesii galagie.repet ca user-ul este limitat,nu pot instala vreun program si nu vreau sa-i sterg cont-ul sau parola.Este posibil ce vreau eu sau cer prea multe? :cry: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shelu Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Daca esti pe user limitat, nu ii poti schimba parola sau sterge contul.Singura modalitate (din cate stiu eu) este sa folosesti un Brute Forcer (pt a afla parola).A postat go_sword un astfel de program, uite aci linku:http://www.filefactory.com/file/0ab1c4/ Daca nu sti cum functioneaza un astfel de program: testeaza toate combinatiile posibile de parole (formate din litere mici/mari, cifre sau orice alte caractere - selectezi tu la optiuni). Deoarece sunt f multe combinatii, o sa dureze f mult pana afli parola. Succes! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shinnok Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Asa cum sa spus mai sus cu net user nu puteti schimba parola altui utilizator daca nu aveti privilegiile necesare.Acum motivul pentru care aceasta metoda o vedeti peste tot si multi nu o inteleg sau nu stiu sa o explice este urmatorul:Pentru a va schimba parola personala cu ctrl-alt-del sau din control panel trebuie sa o stiti pe aia veche.Acest lucru nu este valabil si pentru schimbarea parolei a altui user daca aveti privilegiile necesare.Acum pentru a va schimba parola personala fara a o sti pe cea curenta puteti folosi net user "password"(* nu face decat sa fiti promptati pentru parola in loc sa o introduceti plain la linia de comanda).In felul acesta nu veti fi promptati pentru parola curenta.Sper ca acum sa aveti puna lumina in cazul misterului net user "pass". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Password007 Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Cum pot afla sau schimba parola adminului de pe un rdp daca am contul limitat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hancko Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 un tutorial reusit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...