daatdraqq Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 http://www.everystudent.ro/a/dincolo.html?gclid=CNnR56WakpICFSjOXgodADAr6A Stiu ca nu are legatura cu hack-ul .Mie mi s-a parut un articol interesant!!
alcol Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Vere ai cautat si tu ceva??Mai era un topic asemanator si acolo era subiectul "anul 2012" si de-acolo s-a ajuns la crestini vs. atei in cele din urma Nemessis a inchis acel topic si cum va face si cu acesta(cred) pt. ca va ajunge mai popular decat CQKill si ii e sa nu se linisteasca aia care vor programu` am dreptate Neme??
Nytro Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Din lipsa unei explicatii mai bune , din lipsa multor intrebari fara raspuns , oamenii cred in ceva divin . Chiar azi am vazut la stiri de "Dumnezeu razbunatorul" ... Daca nu te inchini cand treci pe langa biserica , da masina peste tine , asa scria intr-un manual de religie ...
loki Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 haide ma baieti, vine Pastele, macar simtiti-va bine si lasati dezbaterile astea.Toti isi pun problema daca exista sau nu dar nimeni nu isi dau seama ca a tine cont de ce scrie in Biblie sau in ce mai crede, e scris sa te faca un om mai bun.Bucurati-va macar ca datorita religiei aveti anual zile libere de Pashte.
Guest Kenpachi Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 ba potolitziva cu balariile astea de threaduri religioase
kynder Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 kenpachi ce la subiect esti ca tot e deschis topicul.. a vazut cineva zeitgeist ?!
Ras Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 kenpachi ce la subiect esti ca tot e deschis topicul.. a vazut cineva zeitgeist ?!eu am vazut zeitgeist si chiar v-am zis si in celalalt topic cu 2012(sau cum e) sa va uitati la film.