Que Posted April 5, 2015 Report Posted April 5, 2015 Contul vine insotit si de contul de Skrill pentru a putea face retrageri...Contul este personal si il detin de cativa aniPretul pleaca de la 100 de euro, cine ofera mai mult, e al lui. Quote
tjt Posted April 5, 2015 Report Posted April 5, 2015 Cat de ... sa fii sa iti vinzi contul cu date personale unor necunoscuti ??? Quote
Que Posted April 5, 2015 Author Report Posted April 5, 2015 Oricine putea face un cont cu datele altcuiva...restul poate te duce mintea si intelegi.abtine-te sa mai comentezi, ai buton de like/dislike! Quote
andr3y Posted April 5, 2015 Report Posted April 5, 2015 si dupa ce il vinzi....intri pe chat/suni la ei si il recuperezi la loc. 1 Quote
Que Posted April 5, 2015 Author Report Posted April 5, 2015 (edited) Ba voi sunteti chiar prosti sa-mi bag pula toate sunt pe aceeasi adresa de mail iar la toate e aceeasi parola +ca pot sa setez nr respectivului la mail sa nu pot sa mai recuperez parola ori modifica mail-ul la ele.In fine sunteti prea idioti nu mai imi bat capul, nu mai comentati aiurea ca va fac reclamatie si luati ban. Edited April 5, 2015 by Que Quote
dony94 Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 Conturile bet365 se vând cu 50 lei în general ?i tu îl dai cu 100E.. Quote
dany_love Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 Ba voi sunteti chiar prosti sa-mi bag pula toate sunt pe aceeasi adresa de mail iar la toate e aceeasi parola +ca pot sa setez nr respectivului la mail sa nu pot sa mai recuperez parola ori modifica mail-ul la ele.In fine sunteti prea idioti nu mai imi bat capul, nu mai comentati aiurea ca va fac reclamatie si luati ban.Cu tot respectul doresc sa afirm urmatoarele:1.Nu am gasit nimic gresit in ce au postat colegii,chiar au dreptate.2.Cu un cont de bet365(daca stii ce e ala)...te bag in puscarie(nu pt mult timp,dar te bag.)3.Nu ia nimeni de aici ban,eventual eu as lua daca ti-as spune ce usor se face wire transfer pe Skrill si cash out dupaia,dar evit detaliile pentru ca forumul are reguli ce nu doresc sa le incalc.De evitat sa vinzi bunuri care detin urme si informatii cu caracter personal,sfatul meu prietenesc...dar pana nu te arzi o data,n-ai sa sufli in iaurt. 1 Quote
Kekec Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 mai bine il pastrezi decat sa-l vinzi pe 100 de euro.fa rost de prepaiduri ukash,paysafecard si depui, apoi rulezi banii la pariuei sau in poker si ii scoti prin direct bank transfer. faci infinit mai multi bani decat niste amarati de 100 euro Quote