sandabot Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 Tinand cont de faptul ca avem pe amandoua un domeniu .com , care credeti ca va excela cel mai bine la capitolul SEO ? Quote
sleed Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 Unde vei avea tu content de calitate. Poate conteaza putin , ca e blogger si e google based, dar cum iti faci tu contentul pe el asa il vei avea! Quote
rotube Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 Tinand cont de faptul ca avem pe amandoua un domeniu .com , care credeti ca va excela cel mai bine la capitolul SEO ?Nu conteaza ce csm folosesti, si continutul original si de calitate Quote
nSnoopy Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 Nu conteaza ce csm folosesti, si continutul original si de calitateIn cazul asta conteaza. De ce?Blogger apartine de Google, am lucrat cu blogger ceva vreme si iti spun ca am avut rezultate mult mai bune cu blogger decat cu domeniu.net+wordpress (posturile erau indexate instant in google si nu doar .com ci in toate TLD). @sandabot Votul meu merge la blogger. Quote
rotube Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 In cazul asta conteaza. De ce?Blogger apartine de Google, am lucrat cu blogger ceva vreme si iti spun ca am avut rezultate mult mai bune cu blogger decat cu domeniu.net (posturile erau indexate instant in google si nu doar .com ci in toate TLD). @sandabot Votul meu merge la blogger.Nu conteaza frate, nu iti ofera google un avantaj ca ai blog de la ei, continutu trebuie sa fie de calitate, daca nu ai continut de calitate degeaba. Dar in fine ... fiecare cu parerea lui Quote
nSnoopy Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 @rotube Nu cred ca ai inteles ce am vrut sa zic.Am domeniile xxx.net / yyy.netxxx.net are bloggeryyy.net are wordpressCand postezi pe xxx.net atat postul cat si domeniul este indexat INSTANT de google.Cand postezi pe yyy.net se indexeaza doar ca mult mai greu.Cel putin in cazul meu am avut un blog.blogger.com iar apoi am luat domeniu,host si wordpress.Am avut rezultate mult mai bune la subdomeniu blogger decat la domeniu cu wordpress. Quote
rotube Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 @rotube Nu cred ca ai inteles ce am vrut sa zic.Am domeniile xxx.net / yyy.netxxx.net are bloggeryyy.net are wordpressCand postezi pe xxx.net atat postul cat si domeniul este indexat INSTANT de google.Cand postezi pe yyy.net se indexeaza doar ca mult mai greu.Cel putin in cazul meu am avut un blog.blogger.com iar apoi am luat domeniu,host si wordpress.Am avut rezultate mult mai bune la subdomeniu blogger decat la domeniu cu wordpress.Ai autoritatea mai mare pe xxx.net frate, de aia te indexeaza mai rpd, nu din cauza ca e blogger , si la wordpress depinde ce plugin folosesti pentru sitemap, ca sa i idea si ping la google ca ai urcat un sitemap, eu am wordpress si la fiecare post nou, imediat e indexat, din cauza la autoritate Quote
nSnoopy Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 Ce autoritate daca ambele domenii sunt inregistrate fresh?In fine... Quote
Eddie91 Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 Daca construiesti un site pentru motoarele de cautare si nu pentru utilizator deja in procentaj de 50% dai fail.Wordpress pentru vizitatori.Blogger pentru Google .Nu poti compara Blogger cu Wordpress,blogger fiind un deseu scos la misto pe piata,e drept vazut mai bine de Google fata de orice alt banal blog asemanator.Insa daca vrei sa faci ceva profi fa-ti pe wordpress. Quote
sleed Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 Daca construiesti un site pentru motoarele de cautare si nu pentru utilizator deja in procentaj de 50% dai fail.Aici @Eddie91 are 99% dreptate. Iti trebuie cateva idei de marketing si despre cum poti atrage utilizatorii. Trebuie sa echilibrezi balanta spre utilizatori, site-ul sa fie facut pentru utilizatori. Aici nu spun, ca iti faci on site seo cum vrei tu. Quote
luca123 Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 Wp deoarece ai pluginuri cu care poti sa faci seo mult mai bine din toate punctele de vedere Quote
kidink Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 Gânde?te-te c? ?i pe WP ai destul plugin-uri pentru optimizare, gen SEO By Yoast.?inem cont c? WP are ?i pluginuri pentru Cache, gen Super Cache. Quote