Jump to content
Guest Nemessis

Conquiztad0r killer versiune noua mai 2008

Recommended Posts

Posted

Bai no offence am zis "toti ratatii" era vorba despre gena masculina :lol: cu fetele....de cq m-as apuca si yo sa ma mai iau de cate una :P

off: scoate-ma de la ignore :D

Posted
Bai no offence am zis "toti ratatii" era vorba despre gena masculina :lol: cu fetele....de cq m-as apuca si yo sa ma mai iau de cate una :P

off: scoate-ma de la ignore :D

ba ce tot postezi mesaje pt. lista ta de Yahoo! pe forum ? de PM ai auzit ?

Posted
Si eu l-am primit in 2 ore si 31 de minute :D. J-A-K isi face treaba foarte bine, ce aveti toti cu el ?

Apropo ... am facut deja 62.200 de galbeni :D.

slab. Eu l-am prins pe j-a-k cand erea pe forum. In 5 min mi-a venit cqkiller :X e fenomenal. am jucat cam 30 min am facut 10.300 galbeni. urmeaza maine sa ma bag k-lumea la joc si in 4-5 ore sper sa fac 250-300 miii de galbeni :X:X

Posted

Mama sa imi bag pla, e un prost pe forumul BF pe numele lui da scena iLLusT* care cred ca e angajat la sectiunea aia sa dea el raspuns la posturi, exact ce a zis j-a-k in alta parte, si anume:

jocul conquiztador nu este in nici un fel afiliat bitefight.ro

cine te-a informat altfel, a facut o gluma proasta.. si reclama pentru bitefight.ro, motiv pentru care ii multumim Smile

http://board.bitefight.ro/thread.php?postid=333388#post333388

Nenorocitu dracu!

Posted
MINTI! Se sterg la interval de 15 minute.

E adevarat? sau faci misto? :-W

bai dar mie numi vine mailu cu linku de activare:((

Nici mie nu mi-a venit nenorocitu ala da link, dar te sfatuiesc sa folosesti un proxy, apoi imprumuta un cont de la colegii de alianta daca joci bf :lol::lol:

Posted

Ce faza penala, bravo Nemessis =d>!

Uitati ce raspuns prin PM am primit de la j-a-k dupa ce am facut cererea de CQKiller:

Message from j-a-k, on 03-26-2008 08:52

nemessis a primit ban pe acest forum, si asa crede el ca se razbuna: trimitand lumea sa faca spam pe acest forum cerand cqkiller.

*closed*

Ca sa vezi :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Posted
`ai mai da-i dracu, si asa mi-au dat ban permanent ca m-am adresat periculos la viatza lu nimicu ala da lau

eu zic ca daca esti milog esti mai nimic ca el..nu?

Posted
BA

SA i da-ti pm

daca nu raspunde in 10 min sa i dai alt pm ca se sterg automat la 10 min

asteptati pana intra online

Dupa ce inveti sa folosesti culorile pe forum si sa scrii corect sa vorbesti cu mine..

Posted

Am facut rost, nu e panica!

Daca eu sunt milog, tu cum ai facut rost de CqKill ? :lol::lol::lol:

Nu e bine sa judeci pe altu, cand esti in situatia lui...

Acum hai sa nu mai fim offtopic, ca ne ard astia la ochiu` maro :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...