alcol Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Bai no offence am zis "toti ratatii" era vorba despre gena masculina cu fetele....de cq m-as apuca si yo sa ma mai iau de cate una off: scoate-ma de la ignore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vhaerun Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Bai no offence am zis "toti ratatii" era vorba despre gena masculina cu fetele....de cq m-as apuca si yo sa ma mai iau de cate una off: scoate-ma de la ignore ba ce tot postezi mesaje pt. lista ta de Yahoo! pe forum ? de PM ai auzit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CobrA Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Si eu l-am primit in 2 ore si 31 de minute . J-A-K isi face treaba foarte bine, ce aveti toti cu el ?Apropo ... am facut deja 62.200 de galbeni .slab. Eu l-am prins pe j-a-k cand erea pe forum. In 5 min mi-a venit cqkiller e fenomenal. am jucat cam 30 min am facut 10.300 galbeni. urmeaza maine sa ma bag k-lumea la joc si in 4-5 ore sper sa fac 250-300 miii de galbeni :X Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtf Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Mama sa imi bag pla, e un prost pe forumul BF pe numele lui da scena iLLusT* care cred ca e angajat la sectiunea aia sa dea el raspuns la posturi, exact ce a zis j-a-k in alta parte, si anume:jocul conquiztador nu este in nici un fel afiliat bitefight.rocine te-a informat altfel, a facut o gluma proasta.. si reclama pentru bitefight.ro, motiv pentru care ii multumim Smile http://board.bitefight.ro/thread.php?postid=333388#post333388Nenorocitu dracu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proxenon Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 mie nu-mi vine linku de activare a contului astept de 2 zile draq Link to comment Share on other sites More sharing options...
das392 Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 BASA i da-ti pmdaca nu raspunde in 10 min sa i dai alt pm ca se sterg automat la 10 minasteptati pana intra online Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertz Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 MINTI! Se sterg la interval de 15 minute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proxenon Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 bai dar mie numi vine mailu cu linku de activare:(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtf Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 MINTI! Se sterg la interval de 15 minute.E adevarat? sau faci misto? bai dar mie numi vine mailu cu linku de activare:((Nici mie nu mi-a venit nenorocitu ala da link, dar te sfatuiesc sa folosesti un proxy, apoi imprumuta un cont de la colegii de alianta daca joci bf Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtf Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Ce faza penala, bravo Nemessis !Uitati ce raspuns prin PM am primit de la j-a-k dupa ce am facut cererea de CQKiller:Message from j-a-k, on 03-26-2008 08:52nemessis a primit ban pe acest forum, si asa crede el ca se razbuna: trimitand lumea sa faca spam pe acest forum cerand cqkiller.*closed* Ca sa vezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caracal Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 cat de creduli sunt unii....si fraieri in acelasi timp Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabesteva Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Cei de pe bitefight.ro au spus ca faza e o pacaleala.E BINE SA FACEM SPAM PE FORUMUL LOR! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtf Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 `ai mai da-i dracu, si asa mi-au dat ban permanent ca m-am adresat periculos la viatza lu nimicu ala da lau Link to comment Share on other sites More sharing options...
das392 Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 `ai mai da-i dracu, si asa mi-au dat ban permanent ca m-am adresat periculos la viatza lu nimicu ala da laueu zic ca daca esti milog esti mai nimic ca el..nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtf Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 BASA i da-ti pmdaca nu raspunde in 10 min sa i dai alt pm ca se sterg automat la 10 minasteptati pana intra onlineDupa ce inveti sa folosesti culorile pe forum si sa scrii corect sa vorbesti cu mine.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das392 Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 si pentru cei ce nu cred ca il am uite am facut un videomai pe la sfarsit arata PROOF:http://www.youtube.com/watch?v=KHQhV_Z94NU&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtf Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Am facut rost, nu e panica!Daca eu sunt milog, tu cum ai facut rost de CqKill ? Nu e bine sa judeci pe altu, cand esti in situatia lui...Acum hai sa nu mai fim offtopic, ca ne ard astia la ochiu` maro Link to comment Share on other sites More sharing options...
das392 Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 uitete ca am pus video cu el am dat edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proxenon Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 cine mi-l da si mie va rog frumos akm recunosc si nu mi-e rusine sunt un milog in aceasta faza Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyo2008 Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 o sa-ti(l) dea Kenpachi un ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
das392 Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 cine mi-l da si mie va rog frumos akm recunosc si nu mi-e rusine sunt un milog in aceasta faza hai nu mai plangeuiteEDIT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proxenon Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 dar dc esti tu asa de increzut:) ca sa nu zic tare in g..a:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
das392 Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 dar dc esti tu asa de increzut:) ca sa nu zic tare in g..a:)vreu killeru ala?vezi ca am pus video pe youtubeuitete la posturile mele la pagina 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proxenon Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 cine mi-l da si mie va rog frumos akm recunosc si nu mi-e rusine sunt un milog in aceasta faza hai nu mai plangeuiteEDITce este cu asta? uite ce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Uite ultimul killer (e din pacate inca in versiune beta dar merge)PS facem o competitie? Link to comment Share on other sites More sharing options...