wowapp Posted February 21, 2016 Report Posted February 21, 2016 Am urmat tutorialul cu exactitate. Inainte sa rulez codul sql,puteam sa accesez siteul,imediat ce am executat sql-ul in baza de date,nu am mai putut accesa siteul. Browserul spune ca siteul nu raspunde suficient de rapid. Ciudat este ca inainte mergea. P.S. am incercat pe mai multe hosturi Quote
kNigHt Posted February 24, 2016 Author Report Posted February 24, 2016 Tocmai l-am downloadat si instalat. Mie-mi functioneaza. On 2/21/2016 at 0:01 AM, wowapp said: Am urmat tutorialul cu exactitate. Inainte sa rulez codul sql,puteam sa accesez siteul,imediat ce am executat sql-ul in baza de date,nu am mai putut accesa siteul. Browserul spune ca siteul nu raspunde suficient de rapid. Ciudat este ca inainte mergea. P.S. am incercat pe mai multe hosturi Tocmai l-am downloadat si testat. Mie-mi functioneaza - timp de executie cateva milisecunde. Quote
wowapp Posted February 25, 2016 Report Posted February 25, 2016 16 hours ago, kNigHt said: Tocmai l-am downloadat si instalat. Mie-mi functioneaza. Tocmai l-am downloadat si testat. Mie-mi functioneaza - timp de executie cateva milisecunde. Ar putea fi o problema de host. Imi poti spune te rog pe ce host l-ai testat? Quote
kNigHt Posted February 25, 2016 Author Report Posted February 25, 2016 3 hours ago, wowapp said: Ar putea fi o problema de host. Imi poti spune te rog pe ce host l-ai testat? Debian GNU/Linux 8.3 (jessie); Apache/2.4.10 Quote
galeata123 Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 Coailii Password Recovery ,a disparut ,poate cineva sa il reposteze ? Quote
okyazu Posted March 7, 2016 Report Posted March 7, 2016 Any new update comming soon br0 as it is not able to recover the latest ff and GC browsers Quote