wirtz Posted April 28, 2015 Report Posted April 28, 2015 (edited) Au aparut anunturi pt imprumuturi mai peste tot de la aceasta adresa de e-mail: noramildred.loans@hotmail.comPt detalii puteti cauta pe google respectiva casuta de mail.Am incercat sa le dau un mail sa vad despre ce este vorba si am primit instant:V? mul?umim pentru r?spunsul dumneavoastr?, Dorim s? în?elege?i c? suntem dispu?i s? v? oferim acest împrumut, dar în primul rând înainte de a putea fi capabili s? continue, în primul rând e?ti sfat s? completa?i formularul de cerere de mai jos împrumut, ?i s? se întoarc? la noi, astfel încât s? putem fi în m?sur? s? v? trimit? planul de rambursare de suma de împrumut necesar ..CREDIT formularul de cerere:Numele Aplicantului: ...............Adresa: ................Ora?: ..................... ..De stat: ........................?ara: .................. ..Sex: ......................Starea Civil?: ................Varsta: ........................ ..Ocupatia: ...................Rata Venituri: ...................Spune-i: ........................ ...Num?rul de birou: ................Mobil: ..................... ..Suma solicitat?: ...............Împrumut Durata: ..................Scopul împrumut .....................Salutari.D-na Nora.PS: treaba asta functioneaza si pe alte adrese de e-mail total diferite insa puse tot la anunturi/imprumuturi.EDIT: Mi-a raspuns si personal dupa ce am cerut nr de telefon. Este de Nigeria prefixul: +234-81598-56402 Edited April 28, 2015 by wirtz Quote
mojito.mojito Posted April 28, 2015 Report Posted April 28, 2015 dupa ceva timp o sa iti ceara ei bani tie Nigerienii sunt ca aia din Valcea!!! Se ocupa cu frauda!! Quote
Roby4kill Posted April 28, 2015 Report Posted April 28, 2015 A mai fost postat pe aici ceva asemanator cu o draga doamna Tatiana(http://i.imgur.com/QTqiiF1.jpg)Tot din Nigeria parca.Indiferent sau in functie de datele pe care i le dai, la sfarsit sigur iti va baga o abureala ca cum are nevoie de 20-50-$100 ca garantie pe care se asteapta sa o trimiti ei prin WU etc. Bineinteles ca dupa ce faci asta nu mai auzi de el/ea.Dar cel mai probabil se vor folosi de datele pe care le dai pentru a crea conturi false etc. Apoi tu esti cel care se trezeste cu politia la usa, cine stie.E evident ca incearca sa atraga victime, stati deoparte. Quote
TheOne Posted April 28, 2015 Report Posted April 28, 2015 Cu singuranta o sa-ti ceara o carte de credit ceva.. N-are logica, cum sa-ti dea bani daca nu au o garantie ca ii dai inapoi... Quote
J Posted April 28, 2015 Report Posted April 28, 2015 Te-au contactat astia de la Boko Haram...au ramas fara banane . Quote
Aerosol Posted April 28, 2015 Report Posted April 28, 2015 Bai titlul nu se potriveste "Camatari sau hackeri" dar se potriveste: "Tanar, ningerian & sarac" )Cat despre email e 100% spam ieftin, sigur sunt multii care pica in plase de genul... Quote
QuoVadis Posted April 28, 2015 Report Posted April 28, 2015 Ma amuza cat de prosti sunt multi dintre nigerienii care se ocupa cu din astea. Spre exemplu numele: Nora Mildred. Ca si cum te-ar chema William Branza Apoi scrierea cu majuscule aproape la fiecare cuvant si gramatica proasta. @Kronzy ofera-te translator pentru ei Quote
mannnu Posted April 28, 2015 Report Posted April 28, 2015 Nema camatari,nema hackeri , doar niste nigerieni care fac spam . Ce era sa de important ? Quote
Active Members SynTAX Posted April 28, 2015 Active Members Report Posted April 28, 2015 Nema camatari,nema hackeri , doar niste nigerieni care fac spam . Ce era sa de important ?Poate ca cineva invata din asa ceva .Orice de acest gen este important. Quote
haked Posted April 28, 2015 Report Posted April 28, 2015 Ningerienii sunt un fel de camatari cu pula mare. Quote
SilentPH Posted April 29, 2015 Report Posted April 29, 2015 Cred ca nu e persoana pe forumul acesta care sa nu fi avut spam de la nigerieni ! Quote
mannnu Posted April 29, 2015 Report Posted April 29, 2015 Daca nu ma insel,eu asa stiam,in Nigeria e lagata prostia asta cu spamul si frauda ... Quote