Che Posted April 30, 2015 Report Posted April 30, 2015 Se merita sa ai CS:GO cumparat, cu licenta steam sau mai bine e piratat ? Care ar fi avantajele ? Quote
seboo00111 Posted April 30, 2015 Report Posted April 30, 2015 De ce nu s-ar merita?Normal ca se merita , cu steam poti sa te joci pe servere eac si de asemenea inventarul pe care il ai pentru eventualele iteme.Multe servere ofera mai usor slot pentru cei cu steam, + ca majoritatea jucatorilor cu steam nu folosesc "coade" ne-riscand sa ia vac ban. Quote
amkulcsar Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 daca vrei am un cont fara vac ban, are si iteme de 1-2 euro... ti-l dau cu 5 euro Quote
VladX Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 Normal ca se merita.Competitivul(5v5) si rankurile sunt cele mai faine parti din joc. Quote
Guest Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 WTF.cum ba sa ai jocu crackuit ? eu am 2 conturi cu csgo si tot nu-mi ajunge .cum a zis si useru mai sus, csgo e doar pentru competitiv,iteme si rank - facilitati care nu sunt in cracked Quote
nooname Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 Se merita! Am un prieten care, la momentul actual, cu itemele din cs:go , daca le vinde, poate sa isi cumpere cele mai scumpe jocuri de pe steam Quote
WindyZone Posted May 28, 2015 Report Posted May 28, 2015 Pai asta m-a atras si pe mine de l-am cumparat.Poti face iteme pe care le poti vinde pe urma.Ma rog, l-am luat asa, sa vad cum e.Nu cred ca am jucat de 3 ori de cand l-am cumparat. Quote