buxmen Posted May 5, 2015 Report Posted May 5, 2015 Sunt si eu interesat de un site de filme.PM Quote
stresulicy Posted May 5, 2015 Report Posted May 5, 2015 vezi Filme Online HD Subtitrate in Romana, nu are multi vizitatori dar are o baza de date cu peste 2000 filme si seriale, pret 50 € Quote
wirtz Posted May 5, 2015 Author Report Posted May 5, 2015 vezi Filme Online HD Subtitrate in Romana, nu are multi vizitatori dar are o baza de date cu peste 2000 filme si seriale, pret 50 €Cati are pe luna? Ai un raport din analitycs ? Quote
stresulicy Posted May 5, 2015 Report Posted May 5, 2015 Cati are pe luna? Ai un raport din analitycs ?Martie 9500, aprilie 7400, daca esti interesat trimite-mi o adresa de mail sa-ti dau acces la statistici Quote
wirtz Posted May 5, 2015 Author Report Posted May 5, 2015 Te cred. O sa te contactez zilele astea dupa ce fac suficient in paypal. Ma intereseaza doar daca are potential, vechimea si ce platforma este. (scuze, nu am stat sa verific pt ca-s grabit) Quote
stresulicy Posted May 5, 2015 Report Posted May 5, 2015 Te cred. O sa te contactez zilele astea dupa ce fac suficient in paypal. Ma intereseaza doar daca are potential, vechimea si ce platforma este. (scuze, nu am stat sa verific pt ca-s grabit)potential are, vizitatorii sunt super multumiti doar trebuie sa il promovezi eficient,scriptul este PHP Scripts - MTDb - Ultimate Movie&TV Database | CodeCanyon, online este din februarie anul acesta Quote
wirtz Posted May 8, 2015 Author Report Posted May 8, 2015 potential are, vizitatorii sunt super multumiti doar trebuie sa il promovezi eficient,scriptul este PHP Scripts - MTDb - Ultimate Movie&TV Database | CodeCanyon, online este din februarie anul acestapai hai ca il cumpar. da-mi add pe facebook. verifica PM. Quote
hirosima Posted May 9, 2015 Report Posted May 9, 2015 potential are, vizitatorii sunt super multumiti doar trebuie sa il promovezi eficient,scriptul este PHP Scripts - MTDb - Ultimate Movie&TV Database | CodeCanyon, online este din februarie anul acestamai e de vanzare siteul? Quote
toofast Posted May 9, 2015 Report Posted May 9, 2015 Daca te intereseaza tema de pe acest site, trimite-mi un PM!www.filmecool.com Quote