stefangan Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 (edited) @wirtz articolul FILMULETUL DIN RUSIA CARE A IMPRESIONAT O LUME INTREAGA — Nationalisti.roeste copie fidela al unui articol publicat de mine cu o zi innainte FILMULETUL DIN RUSIA CARE A IMPRESIONAT O LUME INTREAGA | Bacau Stars¨Apreciez ca ai specificat sursa¨pentru moment astept raspunsul tau innainte de a face alte demersuri !later edit- pe adminul cyd.ro il cunosteti, mi-a copiat vreo 5 postari acea copiata si de amicul wirtz: Cealalta fata a Rusiei: filmuletul care a facut o lume intreaga sa planga! + cele din meniul articole similare. Edited May 7, 2015 by stefangan
TheAnalyst Posted May 7, 2015 Report Posted May 7, 2015 daca a precizat sursa , nu inteleg ce vrei de la el?
WerBF Posted May 7, 2015 Report Posted May 7, 2015 Si am si eu o intrebare stupida ...Ai filmat tu cumva in rusia acele scene ??
zwei Posted May 7, 2015 Report Posted May 7, 2015 Ai drepturi de autor? Nu inteleg frustrarea ta pe tema subiectului
stefangan Posted May 7, 2015 Author Report Posted May 7, 2015 daca a precizat sursa , nu inteleg ce vrei de la el?eram ironic, cand am multumit ca a specificat sursa, poate ca nu am drepturi pentru video,dar nu asta este problema eu am platit ca cineva sa-mi scrie articolul, am pierdut timpul sa pun clipul pe yt si vine unul si il copie ca asa vrea muschii lui nu ?
player81 Posted May 7, 2015 Report Posted May 7, 2015 Ai platit pe cineva pentru "articolul" ala? ... sper ca ai platit prin Paypal sa poti sa deschizi o disputa si sa ceri banii inapoi
wirtz Posted May 7, 2015 Report Posted May 7, 2015 Sursa o precizasem. Daca vii sa faci scandal, spor. Poate mai gasesti de cine sa te legi. Bft, ca acum am treaba. Si pt asta, o sa-ti copiez cam 50% din articole, bineinteles cu susa, dar fara hyperlink sau am sa le rescriu si pun video acolo unde nu ai filmat tu asta cand am timp. sieg heil ... in loc sa-mi multuemsti ca iti fac SEO si trafic...
wirtz Posted May 8, 2015 Report Posted May 8, 2015 Pt ca la Bacau, de la bautura, se vad numai stele (verzi) dupa ce se pocnesc. Nu-i mare dif intre Vaslui si acel oras. 1
60demilioane Posted May 10, 2015 Report Posted May 10, 2015 @wirtz articolul FILMULETUL DIN RUSIA CARE A IMPRESIONAT O LUME INTREAGA — Nationalisti.roeste copie fidela al unui articol publicat de mine cu o zi innainte FILMULETUL DIN RUSIA CARE A IMPRESIONAT O LUME INTREAGA | Bacau Stars¨Apreciez ca ai specificat sursa¨pentru moment astept raspunsul tau innainte de a face alte demersuri !later edit- pe adminul cyd.ro il cunosteti, mi-a copiat vreo 5 postari acea copiata si de amicul wirtz: Cealalta fata a Rusiei: filmuletul care a facut o lume intreaga sa planga! + cele din meniul articole similare.Zise unul care a "furat" codurile de seriale pe net si le-a pus pe site la el spunand ca i le-a dat un amic :Coduri de Acces SerialePeNet Aprilie 2015 | Bacau StarsPostate aici : https://rstforums.com/forum/95825-coduri-serialepenet.rst?highlight=serialepenet
QUADMACHINE Posted May 10, 2015 Report Posted May 10, 2015 Macar de specifica sursa nesimtitul, oricum ii mai dau o bomboana cu menta daca planga odata.
60demilioane Posted May 14, 2015 Report Posted May 14, 2015 Te mai plangi in crucea ma-tii ca ti-a furat ala un video care a fost postat pe sute de site-uri zilele alea ? Codurile de serialepenet ce le iei si le bagi la tine pe site cum sunt luate?Postate de tine pe site-ul tau : Coduri de Acces SerialePeNet | Update Mai 2015 | Bacau StarsPostate de mine pe rst : https://rstforums.com/forum/101125-cerere-cod-seriale-pe-net.rstMuie.