Sveratus Posted May 26, 2015 Report Share Posted May 26, 2015 Credeti ca win 8.1 cele cu activatoare contin virusi sau sunt fake si nu merg? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muppet Posted May 26, 2015 Report Share Posted May 26, 2015 Aproape toate is cu keyllogere , trojani , rat-uri pentru ca numa cacaturi de astea se cauta , insa pe trackerele private ai sansa sa nu dai peste unu cu virusi , insa pe trackerele publice de cele mai multe ori e ceva ascuns prin acel activator nimeni nu ofera asa ci toti vor sa ia de la tine mai ales ce se cauta e cu un mic cadou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goke Posted May 26, 2015 Report Share Posted May 26, 2015 cand am avut nevoie , am luat de pe filelist si nu am avut nici o problema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seboo00111 Posted May 26, 2015 Report Share Posted May 26, 2015 Sunt destule torrente pe FL/alte trackere cu w 8.1 pre-activated(cel mai safe) + nenumarate metode de a de scapa de virusi.Daca traim in 2015 cu antivirusu' sub perna si cu batu'n cur, imi pun mana'n cap.Mai bine strangi niste bani si ti-l cumperi sau astepti pentru 10.Ambele OS-uri o sa continue sa fie relevante in viitor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byte-ul Posted May 26, 2015 Report Share Posted May 26, 2015 Sunt destule torrente pe FL/alte trackere cu w 8.1 pre-activated(cel mai safe) + nenumarate metode de a de scapa de virusi.Daca traim in 2015 cu antivirusu' sub perna si cu batu'n cur, imi pun mana'n cap.Mai bine strangi niste bani si ti-l cumperi sau astepti pentru 10.Ambele OS-uri o sa continue sa fie relevante in viitor.De ce naiba ai cumpara Windows? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sveratus Posted May 27, 2015 Author Report Share Posted May 27, 2015 cand am avut nevoie , am luat de pe filelist si nu am avut nici o problemapai si eu cred ca cele de pe filelist sunt de incredere . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoopeu Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 Sunt bune de pe filelist Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sveratus Posted May 27, 2015 Author Report Share Posted May 27, 2015 Ce treaba are filelist cu increderea?nu oricine intra pe filelist. daca pui virus si esti banat nu prea mai ai sanse sa intri din nou chiar daca ai multi account Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarryOn Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 Depinde de unde le iei. Daca iei de la uploaderi de incredere, e totul in regula. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seboo00111 Posted May 28, 2015 Report Share Posted May 28, 2015 De ce naiba ai cumpara Windows?Daca esti speriat de virusi ca de drq. Normal ca nici eu nici tu nu am cumpara cacatu' asta pentru home using.Daca el are top-secret data pe PC si e atat de panicat i-am zis ultima metoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...