Jump to content

CarryOn

Active Members
 • Posts

  59
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by CarryOn

 1. Imi cere sa am PP verificat cand incerc sa platesc. EDIT: Si de ce sa nu imi dea nimeni 1:1? Nu e o suma asa mare.
 2. Am 40$ in PayPal, cumpar Bitcoin de minim 10$. Rata 1:1 la pretul de pe preev.com PM.
 3. 12DYztXhBjbwexerWKgqvvvNinwb2S21Nu Multumesc.
 4. Nimeni nu poate plati aproximativ 1 euro / utilizator pentru un sondaj. Nu va mai pacaliti singuri.
 5. Ar trebui sa faci asta din panelul routerului, mai fiecare router are asa ceva.
 6. CarryOn

  Hello

  Salut si bafta.
 7. 212 aici. Decent zic eu.
 8. Piata in RO e extrem de proasta. In ultimul timp au aparut o multime de agentii, care presteaza la preturi josnice. Si pe piata romaneasca pret > calitate.
 9. Depinde de unde le iei. Daca iei de la uploaderi de incredere, e totul in regula.
 10. Fix cand ai nevoie.
 11. Buna seara, De aproximativ 2 luni am lucrat la o platforma proprie pentru crearea unei comunitati impreuna cu un forum pe nisa de Internet Marketing. Vreau sa il lansez cat de curand insa as vrea sa stiu cum as putea sa fac un start-up de succes si prin ce metode sa il promovez. Nu ma pricep la promovare/SEO si de aceea intreb. Momentan am 25$ credit pentru Bing Ads, domeniu si hosting. Multumesc.
 12. Copiate de pe nulled.io.
 13. E un site serios, detinut de o companie mare.
 14. Salut, Daca vreti 10$ gratis in cateva minute, pe care ii puteti scoate ca si BitCoin, inregistrati-va aici: BitGold.com/r/w16Byg (da, este link de referral, insa daca va inregistrati fara nu primiti nimic). Dovada aici. O sa va ceara: Verificare e-mail Verificare telefon Verificare I.D. (puteti folosi buletin/pasaport/etc.) Mai ofer si eu cate 3$ in Bitcoin fiecarui utilizator care se inscrie folosind linkul meu. PM dupa ce ati facut toti pasii.
 15. CarryOn

  RAT

  Am eu o licenta de KazyCrypter. Pe HackForums e 35$, ti-o vand cu 20$.
 16. Am mai schimbat eu printr-o chestie numita VirtuaChange si nu a fost bine. Unii de aici stiu.
 17. Clickbank e aproape mort, nu merita sa intri acolo. Eu zic ca cel mai bine ar merge CJ sau Rakuten, dar CJ e pe primul loc.
 18. Exista telefoane ascultate dar exista si inregistrarile pe care le tine compania. EDIT: Si nu mai credeti in chestii cu ecou/etc. Si eu am avut telefonul ascultat si stiu cum functioneaza. Vor activa o celula GSM in locatia unde te afli tu cu semnal mai puternic decat cel al operatorului de telefonie, iar telefonul tau va crede ca e doar o celula a operatorului cu semnal mai puternic. Astfel toate convorbirile vor trece prin acea celula si iti pot fi ascultate.
 19. https://lastpass.com/
×
×
 • Create New...