Nytro Posted March 28, 2008 Report Posted March 28, 2008 Un pack cu 5 scam-uri identice :Nu se trimite mail , parolele se salveaza in pass.html . Uploadati fisierele , si setati permisiunea 777 fisierului pass.html .Download :Edited by Nemessis: PLEASE DO NOT POST SCAMS ON THIS FORUM. IT'S ILLEGAL AND FORBIDDEN BY OUR RULES. Quote
alcol Posted March 28, 2008 Report Posted March 28, 2008 Multumesc folositor si bun post.Chiar ma intrebam cat mai ai pana postezi asta Quote
Nytro Posted March 28, 2008 Author Report Posted March 28, 2008 Am vrut sa fac pentru mai multe , dar lenea ... Quote
marele Posted March 28, 2008 Report Posted March 28, 2008 Cum se steaza permisiunea 777 ca am mai auzit de ea dar nu stiu cum?Scuze de intrebare dar sunt incepator! Quote
Nytro Posted March 28, 2008 Author Report Posted March 28, 2008 Din clientul FTP : Click dreapta , Proprieties , CHMOD ... Quote
marele Posted March 28, 2008 Report Posted March 28, 2008 Mersi mult! Am mai avut scamuri pana acum dar imi trimiteau datele prin mail.EDIT:Cand dau upload la fisierul PASS imi apare o eroare.EDIT 2:Am rezolvat problema Quote
catalyn28cristescu Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 Nytro pune te rog pe alt host Scam Pack ca nu mai merg downloadate de pe Rapid Share.Te rog. MS mult Quote
catalyn28cristescu Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 Gata am reusit.Ms mult oricum Quote
v3ctor Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Treaba cu scam page nu prea mai pacaleste pe nimeni... fiecare inainte sa se inregistreze se uita la host ... si evident isi da seama ca yahoo , hi5 si care le-ai mai pomenit nu au cum sa aiba free host (nu au ajuns sa fie asa saraci) evident daca vreti sa cumparati host platit pentru a pune un scam page ii treaba voastra dar va zic ca nu se merita Quote
inthel Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 1. treaba inca mai merge .... si inca foarte bine in cateva zile am strans 200 de perechi de id-uri si parole(e adevarat ca in principal fetele intra pt ca sunt mai naive)...doar unu s-a prins--si--2. treaba cu host-ul e gresita. host-ul pastreaza fisiere pe net pentru a fii folosite in diferite scopuri. tu te referi la domeniu (si la subdomeniu)host-ul "oricat de free" ar fii tot poate sa-si faca treabaiar daca cumperi hosting ce faci? ... pui mai multe scam-uri pe aceeas adresa !?!?sunt sigur ca vrei sa spui domenii iar daca incerci sa cumperi domeniu nu o sa mearga pentru ca yahoo ti-a luat-o inainte (nu pot sa existe 2 domenii la fel)asa ca Be quiet Quote
v3ctor Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 1. treaba inca mai merge .... si inca foarte bine in cateva zile am strans 200 de perechi de id-uri si parole(e adevarat ca in principal fetele intra pt ca sunt mai naive)...doar unu s-a prins--si--2. treaba cu host-ul e gresita. host-ul pastreaza fisiere pe net pentru a fii folosite in diferite scopuri. tu te referi la domeniu (si la subdomeniu)host-ul "oricat de free" ar fii tot poate sa-si faca treabaiar daca cumperi hosting ce faci? ... pui mai multe scam-uri pe aceeas adresa !?!?sunt sigur ca vrei sa spui domeniiiar daca incerci sa cumperi domeniu nu o sa mearga pentru ca yahoo ti-a luat-o inainte (nu pot sa existe 2 domenii la fel)asa ca Be quietmda domeniu am vrut sa zic(deabia m-am trezit) ... oricum vroiam sa scot in evidenta ca numai fraieri pun botu la asa ceva,,in cateva zile am strans 200 de perechi de id-uri" si ce faci cu toate ? degeaba vin 100 de id-uri de mess ca n-ai ce face cu ele ! treaba faina este cand afli un cont care te inreseaza Quote
inthel Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 cu alte cuvine spui : "esti fraier"nu e un amanunt ... poate se trezeste vreun copil hacker si isi cumoara hosting ... dupa aia vine si plange pe aici ca nu are ce face cu el ... eu doar te-am corectat ca sa nu se iste accidente ca asteadaca asta inseamna pt tine ca sunt fraier atunci consulta dictionarul la litera f Quote
inthel Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 si sa stii ca toate conturile pe care le-am ars ma interesau in mod deosebit inca ceva: nu ne intereseaza ce ai vrut sa spui, ne intereseaza ce ai spus Quote
v3ctor Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 pretene1. la ce ai mai facut dublu post , puteai frumos sa editezi2. de unde ai mai scoso ca te-am facut fraier... sau ce vrei sa insinuezi ?3. eu iti multumesc ca m-ai corectat ...4. daca ai zis ca ai aflat 200 si dupaia zici ca afli numai ce te intereseaza ... ? aoleu asa multi dusmani ai ?si asta numai in cateva zile ?5. si aia care te intereseaza cum i-ai convins sa se inregistreze? (probabil erau under 12 si au vazut Pc pentru prima data )6. inca o data iti spun nu te-am facut fraier numai ca scam page mi se pare o metoda demodata(adevarul este ca nici nu exista ceva mai bun dar ...) ! Quote
inthel Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 pai ...am postat a doua oara pentru ca tu ai facut edit la postul tau si ai mai adaugat ceva ... hai sa zicem ca nu m-ai facut fraier dar eu m-am simtit jignitmulti dusmani? ... e o chiestie mai complicata asa ca nu o mai explic cum i-am convins sa se INREGISTREZE?intreba la yahoo pentru ca el i-a convins eu doar i-am pus sa se LOGHEZE pe un scam page iar asta tine de cat de bun psiholog estiscam page e o metoda veche dar rodnicahai sa nu ne mai certam degeaba Quote
v3ctor Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 pai ...am postat a doua oara pentru ca tu ai facut edit la postul tau si ai mai adaugat ceva ...hai sa zicem ca nu m-ai facut fraier dar eu m-am simtit jignitmulti dusmani? ... e o chiestie mai complicata asa ca nu o mai expliccum i-am convins sa se INREGISTREZE?intreba la yahoo pentru ca el i-a convinseu doar i-am pus sa se LOGHEZE pe un scam pageiar asta tine de cat de bun psiholog estiscam page e o metoda veche dar rodnicahai sa nu ne mai certam degeabati se pare ca ne-am certat ? mie nu de aceea este forum sa impartim pareri ...,,scam page e o metoda veche dar rodnica" de acord cu tine ... se poate folosi cand este vorba de spart in masa ... numai ca este si dupa noroc ... Quote
andr3y Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 ati putea pune la status ceva de genu "intra si tu pe profilul meu de hi5 " (link-ul nu il vede ) intra pe site.. si vede k nu e logata Quote
v3ctor Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 noroc ??? noroc ati putea pune la status ceva de genu "intra si tu pe profilul meu de hi5 " Smile (link-ul nu il vede ) intra pe site.. si vede k nu e logata Very Happyo idee interesanta :wink: Quote
Guest Chanpuru Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 ma minunez la nivelul de prostie de pe acest forum ... noroc cu stafful si cativa useri care au cateva sclipiri de inteligenta in rest sunteti undeva sub nivelul pamantului la capitolul gandire. Quote
loki Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 sa inteleg ca dupa al 4-lea post din care 2 limbi si 2 prostii esti total nemultumit de calitatea serviciilor oferite tie de catre forum? Quote
Guest Chanpuru Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 pacat loki tu erai una din sclipiri ... nu ma plang de forum sau de servicii ma plang de nivelul ridicat de prostie si offtopic pe forum. Quote
loki Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Intr-o carte de Sherlock Holmes ai sa vezi un citat de genul: "cei mai periculosi sunt prostii care au din cand in cand sclipiri de inteligenta" asa ca "sclipirea" nu prea o iau ca pe un compliment. Quote
Nytro Posted April 25, 2008 Author Report Posted April 25, 2008 Ce legatura are ce vorbiti voi cu Scamele mele ? Quote