quadxenon Posted June 20, 2015 Report Posted June 20, 2015 Am deschis asta la cosul de gunoi pentru ca aici e categoria potrivita.Nu ma apucam de scris daca nu imi sarea in ochi o chestie.Tot ii fluctua numarul de mesaje lui ThaiFight.Ba 72, ba 85.Asta dupa ce mesajul asta imi parea cunoscut ca fiind stilul lui Aerosol https://rstforums.com/forum/102855-eufemisme-post640026.rst#post640026 .Daca te uiti random vezi ca Aerosol are like la 30% din mesaje de la ala : https://rstforums.com/forum/102672-milw0rm-clone-script-1-0-auth-bypass-sql-injection-vulnerability.rst .Alaltaseara ThaiFight ala facuse vreo 100+ posturi cu niste stiri de cacat si daca nu ma insel TheTime i-a sters vreo 40 si l-a lasat cu 60.Seara urmatoare iar facuse vreo 100 si careva i-a sters iar vreo 40 si i-a dat ban.Peste cateva ore i s-a scos ban-ul, el stie cum. Nu ca m-ar durea in p**a de ala,dar mi se pare cam dubios.
BogdanWDK Posted June 20, 2015 Report Posted June 20, 2015 Un titlu mai sugestiv ar fi fost : Aerosol/ThaiFight/KhiZaRix
wildchild Posted June 20, 2015 Report Posted June 20, 2015 Ai uitat s? precizezi c? d? add pe facebook la tot staff-ul de pe diverse conturi.Oricum Aerosol e banat 10 zile, pentru c? el îmi raporta dislike-uri iar în ultima vreme a f?cut exact ce obi?nuia s? p??easc?. L-au raportat al?ii pentru like-uri.Plus c? ThaiFight îmi scrie pm-uri s?-l iert c? alea alea. Whatever.O s? fie zilelele astea activitate de pe multiple conturi.
fusername Posted June 20, 2015 Report Posted June 20, 2015 M-a lasat fara replica: https://rstforums.com/forum/102863-se-solicit-reintroducerea-de-urgen-stagiului-militar-pe-baz-de-voluntariat.rst
ThaiFight Posted June 20, 2015 Report Posted June 20, 2015 Normal ca ai r?mas f?r? replica :)ce altceva ati putea face de cât sa va rev?rsa?i ura voastr? de doi bani ,pe alti utilizatori care nici nu va bag? în seama .Si, de cât sa va b?ga?i în seama inutil ,mai bine face?i ceva util. nu va tot lua?i de mine ca nu ob?ine?i nimic de cât pierdere de timp .
KhiZaRix Posted June 20, 2015 Report Posted June 20, 2015 B? prietene ce treab? am m? eu )) e?ti cu capul? ce m? bagi ?i pe mine în marmelad?? @STiL
ThaiFight Posted June 20, 2015 Report Posted June 20, 2015 B? prietene ce treab? am m? eu )) e?ti cu capul? ce m? bagi ?i pe mine în marmelad?? @KhiZaRix eu nici nu te cunosc ,si nici nu stiu cum ai ajuns sa fi bagat in aceasta problema
KhiZaRix Posted June 20, 2015 Report Posted June 20, 2015 Salut @STiL ca s? în?elegi ?i tu c? b?nuiesc c? ?sta e motivul la care m? bagi ?i pe mine în same shit , atâta timp cât eu aduc un post ?i are con?inut/referent/context valid nu înseamn? c? sunt ratat ?i c? nu-s în stare de ceva original.
ThaiFight Posted June 20, 2015 Report Posted June 20, 2015 @KhiZaRix pai ?ti care este problema Romanului ? invidia ,r?utatea ,frustrarea :)Nu generalizez, sa nu se interpreteze gre?it.
malsploit Posted June 20, 2015 Report Posted June 20, 2015 Eu am sters din threadurile deschise de Thai* . Din greseala(?) le-am selectat ca spam si i-a fost banat contul. I l-am scos dupa un minut.