Active Members MrGrj Posted July 3, 2015 Active Members Report Posted July 3, 2015 (edited) Am nevoie de ceva bani pentru a achizitiona un produs si din pacate nu imi ajung asa ca pot realiza aplicatii (cu GUI sau CLI based) in urmatoarele limbaje contra unei sume stabilite ulterior: C C++ C# Python / Django Bash / Batch Perl Desigur, impreuna cu tot ce implica acestea (Baze de Date - MySQL / NoSQL / PostgreSQL, diferite API-uri ETC) Plata o puteti face pe PP, BTC sau Payoneer. (avans 20%) Un moderator poate intermedia tranzactiile, daca se doreste, pentru a nu exista conflicte. Va rog, fara comentarii inutile. Eventual da-ti un PM sau un tag in threadul asta. Mersi Edited February 23, 2016 by MrGrj 3 Quote
Silviu Posted July 3, 2015 Report Posted July 3, 2015 Recomand. Omu' ?tie meserie ?i are pre?uri decente. Quote
Active Members MrGrj Posted October 19, 2015 Author Active Members Report Posted October 19, 2015 (edited) UP Ofer reducere de:30% la proiectele de peste 400$15% la proiectele de peste 200$.Daca raspundeti in acest thread, va rog sa imi dati tag (@ + MrGrj). Mai mult, puteti da PM aici sau sa ma adaugati pe Jabber ( e in semnatura ) Edited October 19, 2015 by MrGrj Quote
Active Members MrGrj Posted October 19, 2015 Author Active Members Report Posted October 19, 2015 Am stat la birou pân? târziu. @bubbles revin cu r?spuns mâine. Acum sunt pe telefon si nu mai deschid laptopul. Quote
sleed Posted October 19, 2015 Report Posted October 19, 2015 Omul e serios, am avut cu el 2 proiecte. ++ Recomand! Quote
Active Members MrGrj Posted February 23, 2016 Author Active Members Report Posted February 23, 2016 Update: 23.02.2016 In afara de serviciile mentionate in primul post, puteti adauga: - web automation / scrappers / crawling - multithreaded or not In cazul in care cineva doreste o colaborare de durata, preturile scad in functie de numarul proiectelor. Ma puteti contacta pe jabber (aveti in semnatura id) sau pe PM aici. 2 Quote
pulamea5 Posted March 13, 2016 Report Posted March 13, 2016 (edited) Nu recomand, I-am cerut serviciile, a facut cam 40% din proiect si dupa nu mai raspunde nicaieri, degeaba il contactez. (Proiect C++, CLI) side-note; Oricum nu am platit, dar mi se pare cam aiurea sa nu raspunda cand il cauti peste tot. Edited March 13, 2016 by pulamea5 Quote
DrMengele Posted March 13, 2016 Report Posted March 13, 2016 (edited) 7 hours ago, pulamea5 said: Nu recomand, I-am cerut serviciile, a facut cam 40% din proiect si dupa nu mai raspunde nicaieri, degeaba il contactez. (Proiect C++, CLI) side-note; Oricum nu am platit, dar mi se pare cam aiurea sa nu raspunda cand il cauti peste tot. Gandeste logic,ce programator serios care stie C++ ia proiecte pe un forum uitat de lume?,te asigur eu ca cei care sunt seriosi nu stau pe forum-uri gen rst,cauta pe irc sau pe forumurile rusesti,care folosesc escrow si toti sunt verificati. Edited March 13, 2016 by Dr.Mengele Quote
Active Members MrGrj Posted March 13, 2016 Author Active Members Report Posted March 13, 2016 8 hours ago, pulamea5 said: Nu recomand, I-am cerut serviciile, a facut cam 40% din proiect si dupa nu mai raspunde nicaieri, degeaba il contactez. (Proiect C++, CLI) side-note; Oricum nu am platit, dar mi se pare cam aiurea sa nu raspunda cand il cauti peste tot. 1. Daca uitam de tine si nu voiam sa mai vorbesc cu tine, iti dadeam ban pe jabb. 2. Ceea ce vrei tu nu se face in 2 zile - nu e ca si cum ai vrea sa iti fac spanzuratoarea in cpp. Ai rabdare. Daca nu am mai intrat pe Jabb, nu inseamna ca nu continui sa iti fac proiectul hai sa nu fim p*zde sa ne smardoim pe un forum. Vorbim pe jabb. 1 Quote
Guest Posted March 13, 2016 Report Posted March 13, 2016 Nu vreau sa ma pizdesc, foooarte multa lume mi te-a recoma dat. Dar mi s-a parut ciudat sa nu-mi raspunzi pe jabber chiar daca erai online + pe rst ti-am trimis PM si aparea ca l-ai citit. Puteai spune ca ai o problema personala si nu te mai futeam la cap. Ne auzim pe jabber! @MrGrj Quote