QuoVadis Posted July 5, 2015 Report Posted July 5, 2015 Ofer licenta gratuita pentru 3 ani - Autodesk AutoCAD Design Suite Ultimate 2016 pentru win 32/64bit (nu e compatibila pe Mac). Bucati disponibile: 1. (pot face rost de mai multe daca e nevoie dar dureaza)Cerinta: minim 500 postari + >1 an vechime pe RST Quote
tromfil Posted July 5, 2015 Report Posted July 5, 2015 @aa7670: Salutare. Se poate una pe privat? Mersi mult! Quote
QuoVadis Posted July 5, 2015 Author Report Posted July 5, 2015 @aa7670: Salutare. Se poate una pe privat? Mersi mult!Salutare. Trimis Quote
mrreboot Posted July 5, 2015 Report Posted July 5, 2015 // scuze ca ma bag peste tine, dar poate mai au si altii nevoie.Era un ebook cum sa primesti licente pentru Autocad 2014 sau 2015 valabila 3 ani.Pentru cei interesati: =gGd0B3cBNTJv8CZs5CZy9Gci9Ge1NXZyN2buRXZuRnLj9WbvU3LxAjNwIDO4ATNvEWd092YhRmLw52ZNo hints. Quote
Mytzu Posted July 6, 2015 Report Posted July 6, 2015 Salutare, mie mi-ar fi cu adevarat utila aceasta licenta. Cu toate ca nu indeplinesc pe deplin cerintele, as putea sa-ti dau mai multe argumente daca este cazul. Ms. Quote
Mandrake1942 Posted July 6, 2015 Report Posted July 6, 2015 Vreau si eu o licenta daca mai ai. Eu lucrez la job cu autocad iar acasa am varianta crackuita. Quote
Kotzu Posted July 6, 2015 Report Posted July 6, 2015 poti sa iei singur licenta de la ei, faci cont la ei pe education, selectezi University si cand dai request de licenta iti trimit una de 3 ani pe mail, eu am la 3ds max si autocad , cat timp faci acel request de licenta de pe contul education ai nelimitate licente sa ceri. Quote
QuoVadis Posted July 6, 2015 Author Report Posted July 6, 2015 @Kotzu - da, sunt mai multe variante de a face rost insa nu toti au adresa de mail pe edu ori .ac.uk etc. (caci e necesara) ori nu stiu cum. De asta am zis sa le ofer eu direct. Quote
Kotzu Posted July 6, 2015 Report Posted July 6, 2015 @aa7670 nu-ti tre mail cu edu sau alte mizerii, eu am cu kotzu@yahoo.com. Vb f serios, treaba merge, eu sunt inscris la link-academy.com pt studii de pregatire la certificat international autodesk si desigur toate proiectele le am in 3ds max si autocad, m-am dus pe autodesk, am facut cont de studii cu mail normal si asta a fost. Quote
QuoVadis Posted July 6, 2015 Author Report Posted July 6, 2015 @aa7670 nu-ti tre mail cu edu sau alte mizerii, eu am cu kotzu@yahoo.com. Vb f serios, treaba merge, eu sunt inscris la link-academy.com pt studii de pregatire la certificat international autodesk si desigur toate proiectele le am in 3ds max si autocad, m-am dus pe autodesk, am facut cont de studii cu mail normal si asta a fost.Nu stiam, eu din ce citisem pe site imi spunea sa folosesc email "educational" si cum am acces la astfel de mail-uri ma oferisem sa le creez si sa le dau. Daca e asa cum spui tu, atunci danke, nu imi mai pierd eu vremea. Luati si faceti-va! Hai la AutoCAD neamule!! Quote
Kotzu Posted July 6, 2015 Report Posted July 6, 2015 n-am mai incercat de vreo 1 luna, dar tre sa termin cursurile si sa fac modelarea 3d in autodesk si 3dsmax, deci le iau iara Quote
Kotzu Posted July 6, 2015 Report Posted July 6, 2015 @aa7670pacat ca nu se poate face la fel si la adobe, ca buna ar fi o licenta de photoshop Quote
Kotzu Posted July 6, 2015 Report Posted July 6, 2015 @tqcsunu fi rau, scamatorie sau nu, omul a incercat sa ajute. Eu accept orice licente gratis Quote
QuoVadis Posted July 6, 2015 Author Report Posted July 6, 2015 Atunci ori nu ai citit aici, ori nu stii sa citesti, ori nu ii bagi in seama pe cei care-ti strica scamatoriile.Se putea sa nu te bagi in seama ca musca in cur la cal? Nu stau de citit ebook-uri, am altele de citit. "Strica scamatoriile"? Cât c?cat poti sa mananci? Evident mult. Cu lopata. Direct din cisterna. Nu te vad ajutand cu ceva membrii acestui forum deci jet inapoi in gaura de unde ai aparut. Quote
QuoVadis Posted July 6, 2015 Author Report Posted July 6, 2015 @aa7670pacat ca nu se poate face la fel si la adobe, ca buna ar fi o licenta de photoshop Nu e gratis dar e ieftin pentru edu comparat cu pretul standard. £8.78 pe luna pentru Photoshop, Lightroom si Indesign (parca, nu sunt sigur) si £15.88 pe luna pentru toata suita. Quote
Mytzu Posted July 7, 2015 Report Posted July 7, 2015 Fara cearta si scandal, merge moca cu orice mail!Asta doar ca sa confirm; Peace. Quote