SteJaRuL Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 care stie cum sa sparg acc de mu online plzzz raspundeti si zicetimi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyNET Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 mai bine nu intrebai ... presimt un ban! o solutie ar fii scam page... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabout3r Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 de unde veniti fratilor....jeeezz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CODEX Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Care sttie cum se sparge NASA ? Cama asa ceva suna si intrebarea ta ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kynder Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 am zis sa ma abtin prima data.. dar e aproape imposibil cand ai o initiativa de hack.. iti trebuie cel putin o idee isteata.. si eventual sa ceri indicatii si help in aplicarea ei.. sper ca nu ti-e frica de impartasirea ideii tale pe un forum cu multe persoane.. pana la urma cei de aici sunt "prietenii" tai iar daca tu ai gasit ceva interesant e ceva normal ca ei sa-ti foloseasca ideea ulterior .. stai linistit ca nu cred ca o sa ramai anonim .. ba din contra.. te vor lauda unii dintre cei mai cunoscutori oameni ai calculatoarelor..tu ceri totu' pe tava si nimeni nu iti va da asa ceva.cat despre ceea ce incerci tu.. zice bine codex.. desi putin exagerat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastermates Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 e foarte usor cu nimereala... daca dai de un server la care arata toate acc on sau arata din ce acc faci parte caracterul respectiv... si faci cu nimereala.. poti sparge dar altcumva nu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
56kuser Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 Fa un simplu trade cu unu, ii oferi ceva la schimb si fai un scam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut2k Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 poti face mai simplu un simplu trade scam adica ii oferi ceva la schimb pe care tul aisau nu dar ai screenshoturi cu itemu tau. ii zici sa mearga primu daupaia schimbi alea alea si gata ce ma? daca nu esti ungur sau ai peste 11 ani, n-ai scuza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
56kuser Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 scriam in bezna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trask Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 nu cred ca exista ce ceri tu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlyToSky Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 intri cu inject > cauta acc si pass administrator panel la website ... pe urma te loghezi pe cont ... si ai admin panel la dispozitie ..faci ce vrei .. dar trebuie sa stii sa dai inject Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effy Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 cu ciocanu?on: keylogger/sql inject in muweb0.8/0.6 /stealer/ etc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andblood Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Numai dati reply la astia care intra pe forum , cu 1 post si cer ajutor in sectiunea gresita, e inutil. Stie el ce e injection , stealer si keylogger ? Nu cred , poate din auzite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effy Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 invata, stii.. nici unul dintre noi nu s-a nascut invatat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnificul Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Eu am hackuit srv de mu cu sql injection in Mu Web 0.8 care nu erau securizate.In pagina de register daca siteul e vulnerabil la sqli si ai sau gasesti comenzile pentru baza de date pentru modificarea contului si a caracterelor ai sa poti face ce vrei tu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...