GMaster0 Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 Vand domenii .ro la pretul de 9$/an in BTC. Domeniile se vor transfera in contul dvs de client.Contact: PM, raspund rapid sau reply. Quote
QuoVadis Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 Domeniile se vor transfera in contul dvs de client. Unde este acel cont de client? Al cui apartine? Ce optiuni sunt in control panel de transfer, setare dns si modificari records, etc? Quote
zebra Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 Mai omule poti sa dai o dovada ca e al tau.De unde stim noi ca nu l-ai sutit??? Quote
GMaster0 Posted July 14, 2015 Author Report Posted July 14, 2015 Unde este acel cont de client? Al cui apartine? Ce optiuni sunt in control panel de transfer, setare dns si modificari records, etc?Cred ca nu ai inteles cea ce vand eu. Voi va faceti un cont la firma aceea de hosting unde inregistrez eu domeniile. Eu le inregistrez, fac ticket la support sa transfere domeniul in contul vostru si aia e. Domeniul si webhostul sunt 2 chestii total diferite. Aveti acces NS @zebra, ce dovada vrei, te asigur eu ca nu i sutit. Sunt om serios. Nu ma mai pasioneaza sutitul lucrurilor. Daca vrei cumperi daca nu nu. Cine ma cunoaste stie ce fel de om sunt. Quote
mutu1109 Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 Poi la pret ai spus k e 9 euro / an, din momentul in care l ai transferat noului propietar de ce ti ar mai da inca 9 euro anul urmator? sau e 9 euro pe viata?????/ Quote
puscarie Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 Cred ca nu ai inteles cea ce vand eu. Voi va faceti un cont la firma aceea de hosting unde inregistrez eu domeniile. Eu le inregistrez, fac ticket la support sa transfere domeniul in contul vostru si aia e. Domeniul si webhostul sunt 2 chestii total diferite. Aveti acces NS @zebra, ce dovada vrei, te asigur eu ca nu i sutit. Sunt om serios. Nu ma mai pasioneaza sutitul lucrurilor. Daca vrei cumperi daca nu nu. Cine ma cunoaste stie ce fel de om sunt.Daca tu postezi doar pentru cine te cunoaste .. de ce mai postezi? Trimite PM la fiecare cunoscut .. Quote