VaD_SuNeTe Posted July 29, 2015 Report Posted July 29, 2015 Salut RST , am si eu o problema cu camera de la htc nu pot sa folosesc camera de spate nu imi da nici o functie pentru camera de spate (parca ar fi dezactivata). Merge doar selfie cameraAm sters cache de la camera si am dat reset factory habar n-am ce sa mai fac. Quote
Cyb3rGhost Posted July 29, 2015 Report Posted July 29, 2015 Mergi cu el de unde l-ai luat, daca ai garantie. Quote
albastrel Posted July 29, 2015 Report Posted July 29, 2015 Update la Android presupun ca ai facut un upgrade la android sau ai inlocuit alta prostie de android cu ce ai avut in HTC, fa un downgrade sau incearca sa ii dai iar update, youtube is your friend. Quote
LLegoLLaS Posted July 30, 2015 Report Posted July 30, 2015 baga romul din nourom-downloads - Support | HTC United States Quote
vabogsm Posted July 30, 2015 Report Posted July 30, 2015 Salut RST , am si eu o problema cu camera de la htc nu pot sa folosesc camera de spate nu imi da nici o functie pentru camera de spate (parca ar fi dezactivata). Merge doar selfie cameraAm sters cache de la camera si am dat reset factory habar n-am ce sa mai fac.Nu esti singurul am mai dat de aceasi problema la cateva htc m8 in principiu ar putea fi o problema de hardware eu de asta am dat in cel mai bun caz Rom-ul P.S nu ai nicio eroare? Nu ai umblat pe nicaieri? Quote
VaD_SuNeTe Posted July 30, 2015 Author Report Posted July 30, 2015 Am facut intr-o seara o poza si urmatoarea zi numai puteam sa accesez camera de spate nici o eroare nu am umblat nicaieri. Quote
red_dragon_69 Posted July 30, 2015 Report Posted July 30, 2015 Un custom rom ar trebui sa rezolve problema. Quote