Guest Kenpachi Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 De la: mastercondu Cãtre: Kenpachi Trimis: Vin Apr 04, 2008 9:00 am Subiect: KENPACHI BAN ME PLEASE ... SUNT RATAT Killer sal sunt unul de pe rst si am auzit ca se poate face rost de programul KENPACHI BAN ME PLEASE ... SUNT RATAT Killer de pe topicul [url]http://rstcenter.com/forum/post61257.rst#61257[/url] adresand pe [url]http://board.bitefight.ro[/url] ca il vrei numai ca am facut asta deja si nu mi-a dat nici un email si mi-a sters topicul pe care l-am pus puteti sa rezolvati ceva,multumesc pt intelegereno comment ... Quote
mihai.vest Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 ori e prost,ori face misto :shock:ori ambele..... Quote
CODEX Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Mah nu-i prost el vrea programul Kenpachi sunt ratat killer nu zice nimik de quiz .. Quote
Guest Kenpachi Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 e banat cuvantul pe forum ... vroiam doar sa va arat ce marfa da. Quote
zbeng Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 De la: shaoCatre: zbengTrimis: Mie Apr 02, 2008 11:40 pmSubiect: 5min dureaza Comenteaza mesajulsalut .. de unde imi iau si eu ala KENPACHI BAN ME PLEASE ... SUNT RATAT Killer ... care trebuie sa bag ip'ul meu ??? Quote
loki Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 ...si mi-a sters topicul pe care l-am pus puteti sa rezolvati ceva,multumesc pt intelegere puteti sa rezolvati ceva? sa-i recuperati omului topicul macar Catre: lokipaki Trimis: Vin Mar 21, 2008 10:30 am Subiect: cq killer Auzi,scz daca te deranjez,tu chiar ai primit programul sau...?) Catre: lokipaki Trimis: Vin Mar 21, 2008 2:01 pm Subiect: KENPACHI BAN ME PLEASE ... SUNT RATAT sal...dai pls add la id-ul <@y!> si da-mi si mie programul...k nu pot sa ma inregistrez pe forumu' bitefight dai pls add la <@y!> . raman dator:) Catre: lokipaki Trimis: Sâm Mar 22, 2008 5:06 pm Subiect: Citeste si raspunde dami si mie te rog frumos CQKiller...ca si eu am postat si nu mi-a venit Catre: lokipaki Trimis: Dum Mar 30, 2008 4:08 pm Subiect: Pls daca poti da si mie linku de la KENPACHI BAN ME PLEASE ... SUNT RATAT kill Pls daca poti da si mie linku de la KENPACHI BAN ME PLEASE ... SUNT RATAT kill (colectionez timbre cu bouri ) Quote
darkking Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 cred ca majoritatea vor sa spuna doar: "SUNT RATAT kill ME" da chiar...e de coma, plm... :shock:Edit: Lupiii waaa...ne-au terminat astia cu CO'K-ul dreaq. Oricum nu castiga nimic, dar ei nu se prind. Quote
CobrA Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 De la: nytr0genCãtre: DragoSh_4cSTrimis: Lun Mar 24, 2008 10:34 pmSubiect: Plzz Comenteazã mesajulDa shi mie link la CQKiller ca ashtept de 8 ore CQKillerul shi nik plzz ca mor de inima totzi zic ca au reushit shi yo nuu Sad( plzz dami link plzzz te ajut u oriceDe la: SpawNyKCãtre: DragoSh_4cSTrimis: Mar Mar 25, 2008 9:51 amSubiect: Salut Comenteazã mesajulman , te rog eu, da si mie cqkiller-ul, k de 2 zile astept sa vin confirmarea aia de pe bitefight sa postez si io si tot nu apare Neutral multumesc anticipatTe ajut si eu daca vrei Quote
Hertz Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 De la: adela242 Cãtre: Hertz Trimis: Lun Mar 24, 2008 7:14 pm Subiect: CQkiller Esti sigur ca l-ai primit? Mie mi-a spus acel jak ca nemessis a primit ban pe forumul respectiv, de aceea face asta. De la: SpawNyK Cãtre: Hertz Trimis: Mar Mar 25, 2008 10:49 am Subiect: Salut man , te rog eu, da si mie cqkiller-ul, k de 2 zile astept sa vin confirmarea aia de pe bitefight sa postez si io si tot nu apare multumesc anticipat De la: htw Cãtre: Hertz Trimis: Mie Mar 26, 2008 2:28 am Subiect: salut imi poti trimite si mie te rog programu ca eu nu l-am apucat Quote
hellhacker2 Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 De la: CodatuCãtre: hellhacker2Trimis: 438245cpmepmpmpm210Subiect: Killer conq Comenteazã mesajulEsti dragutz sa imi dai add codatu_andrey pls... ai vaz ce prb. am cred... nu pot posta pe forum Sad( si as dori si eu prg pls nu voi spune nimanui de unde il am....doar de la jak ...daca ma intreaba cnv.De la: SpawNyKCãtre: hellhacker2Trimis: 438245cpmepmpmpm210Subiect: Salut Comenteazã mesajulSalut, am si eu o problema, mi-am facut cont pe bitefigt.ro de vreo 10 ore si ink nu sa activat asa k nu pot sa postez, i-am luat id-ul lui j-a-k, dar e offline ... ai putea tu sa-mi trimitzi link-ul de download pt KENPACHI BAN ME PLEASE ... SUNT RATAT killer ?? ms .. baftaaceleasi tampenii primite de la disperati.. Quote
alcol Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 De la: devianc3Cãtre: alcolTrimis: Sâm Mar 22, 2008 12:30 pmSubiect: salut Comenteazã mesajulHey,hai sa te rog o chestie. Ca sa nu mai trec prin tot asteptatul, postatul si alea-alea... nu ai cumva cqkiller-ul?... (asta ca sa scurtez foarte tare povestea... ) WinkMersi anticipat WinkDe la: NdreyCãtre: alcolTrimis: Vin Mar 21, 2008 7:06 pmSubiect: CQQ Comenteazã mesajulvreau dovada ca exista. mie mi se pare o teapa. daca e as putea sa il cer la altcnv io te-am rugat. msDe la: NdreyCãtre: alcolTrimis: Vin Mar 21, 2008 7:01 pmSubiect: CQ Comenteazã mesajulsal. da`mi si mie KENPACHI BAN ME PLEASE ... SUNT RATAT ...k jak ala... plm e praf forumu ala.msPS:Yo mai astept pm-uri despre cq care vreti sa vi-l dau dati-mi pm cu id-ul,adresa,numele si ip-ul vostru...si vi-l dau GRATIS :wink: acum cat mai merge pana nu ma razgandesc Quote
gaby90boy Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 De la: sined2 Cãtre: gaby90boy Trimis: 01 Apr 2008 03:14 pm Subiect: cqkiller dami si mie programu pls Kenpachi esti renumit:)) cu KENPACHI BAN ME PLEASE ... SUNT RATAT Killer rar oameni de astea .... dai la baiat ce merita:)) Quote
Guest Kenpachi Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 toti care m'au contactat au primit ce au cerut plus ca le'am redezvirginat putzin mamele. Quote
alcol Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Vai de carnacioru` tau doar putin? :arrow: Oare ce consecinte ar fi daca te-ar injura un jucator de cq? :roll: Quote
loki Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Vai de carnacioru` tau doar putin? :arrow: Oare ce consecinte ar fi daca te-ar injura un jucator de cq? :roll:aia nu jtie sa injure, au facut armata la CQ, ii bana moderatorii de acolo Quote