oldnavy Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Vi se pare un lucru bun ca s-a tinut summitul in Romania?E bine sa intre Ucraina in NATO? :?: Quote
ÐÒ& Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 ce mandru era basescu ca o vorbit cu george bush Quote
mihai.vest Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Vi se pare un lucru bun ca s-a tinut summitul in Romania?E bine sa intre Ucraina in NATO? :?:deci nu e deajuns ca vad la tv numai despre summit si basescu....tre sa mai citesc si pe aici ....... Quote
oldnavy Posted April 4, 2008 Author Report Posted April 4, 2008 mihai.vest daca nu te intereseaza subiectul,ai scris doar din dragul de a face posturi? Quote
das392 Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Vi se pare un lucru bun ca s-a tinut summitul in Romania?E bine sa intre Ucraina in NATO? :?:te caci pe natonu cred ca iti dau ei de mancare sincer mi se rupe Quote
Guest Kenpachi Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 nu ne pasa ... oricum tot in cacat ne scufundam cu sau fara ajutorul nato. Quote
darkking Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Vi se pare un lucru bun ca s-a tinut summitul in Romania?E bine sa intre Ucraina in NATO? :?:ce lucru bun ? ca tre sa ma controleze astia si'ntre buci daca ies sa-mi iau ceva. ca nu pot sa beau o bere la terasa ? plus...cate abuzuri s-au facut...ucraina nu va intra in nato, cel putin nu in urmatorii 10 ani. e simplu, germania, franta, anglia si multe alte tari o sa fie impotriva. de ce ? pentru ca ar fi atunci a 2 forta militara in nato, dupa sua, plus, e la 400 km de moscova. Quote
yoyo2008 Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 bagami-as .... in nato ca din cauza lor nu merge email-ul Quote
H3aD M4sT3r Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 e cred ca nu eram pregatiti pentru un summit :roll: Quote
ÐÒ& Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 cica era sao impuste pe o baba ca s a uitatpe geam Quote
bylosul93 Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 ce pot sa zic..este un lucru bun faptul ca Summitul NATO s-a organizat la noi in tara deoarece Summitul este urmarit in toata lumea si putem sa facem cat de cat o imagine buna in fata lumii,sa fim recunoscuti de ceilalti....... Quote
oldnavy Posted April 4, 2008 Author Report Posted April 4, 2008 in sfarsit cineva care a prins ideea + alte chestii,oricum mai astept opinii! Quote
adecapa* Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Daca tot au limitat transportul in comun si alte cele..de ce nu mai bine ne evacueaza?For safe.. Quote
ÐÒ& Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 si unde te duceai in padure? Quote
Danielle Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 cel mi mult mi-a placut cand am vazut la TV catelusi acea care au fugit pe strada.. Quote
adyyy Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 bine si tu esti o femeie ca base.... care.y pupa talpile lui bush :roll: Quote
katmai Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Ce pwla mea ii cu topicu asta?alte lucruri mai importante de vorbit nu aveti?cum ar fii: sa rezolvati niste probleme in C# sau sa faceti niste crackME, si sa le puneti aici?ce draqu mancati toti din aceiasi oala in fiecare zii de faceti posturi de cacat.Lume lume lume lume lume lume lume, :twisted: unde imi sunt somniferele . Quote
oldnavy Posted April 7, 2008 Author Report Posted April 7, 2008 Ce pwla mea ii cu topicu asta?alte lucruri mai importante de vorbit nu aveti?cum ar fii: sa rezolvati niste probleme in C# sau sa faceti niste crackME, si sa le puneti aici?ce draqu mancati toti din aceiasi oala in fiecare zii de faceti posturi de cacat.Lume lume lume lume lume lume lume, :twisted: unde imi sunt somniferele .Si problemele alea in c# sau c++ iti tin de foame?Din cauza celor ignoranti asa ca voi, "merge" tara asta asa de bine. Quote
~Xenoger Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Si problemele alea in c# sau c++ iti tin de foame?Din cauza celor ignoranti asa ca voi, "merge" tara asta asa de bine.Katmai il dore`n pula de Romania , sta in Germania si o duce foarte bine. Cat despre Romania .. tara tuturor hotilor mancare mai scumpa de 2 ori ca in Europa de vest si salarii mai mici de 10 ori tot ca in Europa de vest, Quote
oldnavy Posted April 7, 2008 Author Report Posted April 7, 2008 Stai linistit,am fost in SUA unde intradevar castigi bani,duci o viata buna,dar nu ti-ar dori sa vezi ce la periferiile marilor orase,si cum traiesc aia acolo.Cat despre Germania...mda mi se pare una dintre cele mai civilizate tari.Aduc masini de acolo si inca nu a incercat nici un handler sa ma fraiereasca..in schimb romanii...bleah.Totusi eu inca sper ca se va mai face ceva si lucrurile se vor indrepta. Quote